Üzlet és Stílus Konferencia 2012

2013. augusztus 22.

Mitől lehet még sikeresebb egy üzletember? Március 29-én a Symbol Budapestben az Üzlet és Stílus Konferencia erre a kérdésre próbál választ adni. Izgalmas kiállítások és ínycsiklandó menüsor várja az érdeklődőket.

Mindannyian tudjuk, hogy az üzleti életben a siker nem csupán a szakmai tudásunkon, hanem sok apró finomságon is múlik. Az Üzlet és Stílus Konferencia neves előadók segítségével hívja fel a figyelmet az üzleti élet, a siker és a sikeres üzletember titkaira. Azoknak szól, akik fejlődni szeretnének, és szívesen bővítenék kapcsolataikat. 

A konferencián például az egészséges életmód és a mozgás szerepéről hallhatunk előadást Béres Alexandrától, megismerhetjük a csapatépítés titkait, valamint szó lesz a mobiltelefonálás etikettjéről is. Természetesen a stílusos külső is téma lesz: Hajas Lászlótól megtudhatjuk, hogy a frizura is adhat a sikerességhez, Léber Barbara pedig az üzletasszonyoknak mutatja meg, hogyan öltözhetnek stílusosan. Mindezeken és a többi előadáson kívül borvacsorával várják a szervezők az érdeklődőket, ahol a kellemes ételek és italok fogyasztása közben alkalom nyílik kötetlenül beszélgetni az üzleti élet szereplőivel.  

Részletes program és regisztráció: www.uzletesstilus.hu[1] 

[Marie Claire, 2012. április]

References

  1. ^ www.uzletesstilus.hu (uzletesstilus.hu)

‘),