Vásárolj kedvezményesen 88 akciós kuponnal, akár 70% kedvezménnyel!

2013. augusztus 22.

A Cosmopolitan, Elle, Marie Claire és Maxima karácsonyi mellékletében található 88 kuponnal kedvezményesen vásárolhatsz!

 
A decemberi Cosmopolitan, Elle, Marie Claire és Maxima magazinban most karácsonyi mellékletet találsz, amellyel idén biztosan sikerül beszerezni a tökéletes ajándékot a karácsonyfa alá. A mellékletben található kuponok – a többi között – az alábbi üzletekben válthatók be: adidas*, Baci Lingerie, Camaieu, Douglas, Libri, L”Occitane, Marionnaud, Reebok, Reserved, Starbucks, Tamaris, VeroModa.

A kuponok mellett ajándéktippeket is kapsz az idei év kedvenc sztárjaitól, ráadásul adventi programötletekkel és online vásárlási tanácsokkal is ellátunk. Ajándékhoroszkópunkban segítünk, hogy kinek mit érdemes ajándékoznod, és azt is eláruljuk, mit kell tenned, hogy stresszmentesen teljenek az ünnepek.
 
A 10–70% kedvezményre jogosító kuponok 2011. december 2-3-4-én vagy a kuponon feltüntetett időszakban válthatók be. Az akcióban résztvevő üzletek listája a mellékletben található.

*A kuponok csak a következő Adidas üzletekben válthatók be:
adidas
BUDAPEST: adidas márkabolt Arena Plaza, adidas márkabolt Árkád Budapest, adidas-Reebok bolt Corvin Bevásárlóközpont, adidas-Reebok bolt Duna Plaza, adidas-Reebok bolt KÖKI, adidas-Reebok bolt Pólus Center, adidas márkabolt Westend, adidas márkabolt Budapest, V. kerület, Váci utca 24.
DEBRECEN: adidas-Reebok bolt Fórum, adidas-Reebok bolt Debrecen Plaza
NYÍREGYHÁZA: adidas márkabolt Nyírplaza
PÉCS: adidas márkabolt Árkád Pécs
SZEGED: adidas-Reebok bolt Kárász u. 2.
SZÉKESFEHÉRVÁR: adidas márkabolt Alba Plaza

adidas Originals
bolt BUDAPEST, Budapest VI. kerület, Andrássy út 37.

adidas-Reebok boltok
BUDAPEST: Corvin Bevásárlóközpont, Duna Plaza, KÖKI, Pólus Center
DEBRECEN: Fórum, Debrecen Plaza
SZEGED: Kárász u. 2.

‘),