VinCE Balaton – hűsítő programok a balatonfüredi befutóban

2013. augusztus 22.

A balatoni borok élmezőnye július utolsó hétvégéjén a Kékszalag vitorlásaival együtt éri el Balatonfüred partjait. A kaland ott kezdődik, ahol a célvonal húzódik – a Vitorlás tér és a Tagore sétány 2013. július 25. és 28. között elegáns promenáddá változik, jégbe hűtve vonulnak fel a legjobb borok és csábító programok.

Az exkluzív balatoni borfesztivál Kóstolószalonnal és a VinCE Bárjábanrendhagyó tematikus kóstolókkal várja a vendégeket, hogy balatoni szőlőfajtákkal,a legjobb nyári koktélokkal, vagy épp nemes pálinkákkal ismerkedjenek –pezsgést a koncertek, DJ-k és alternatív bordalok tehetségkutatójafokozza.

Akik baráti körben beneveznek egy élménykóstolóra is, azokat a proseccóktól alegjobb champagne-on át egészen a monte-carlói életérzésig navigálja majd a VinCEBalaton vitorlásának kapitánya és a szakértő mancsaft.

VinCE Balaton
2013. július 25-28., Balatonfüred, Tagore sétány
Kóstolás 600 Ft-os borospohár megvásárlásával, a belépés ingyenes. Avendégek a VinCE Balaton ajánlásával a kiállító borászatok egy-egy borát egységes,200 forintos áron kóstolhatják.


További infó: vincebalaton.hu[1]

References

  1. ^ vincebalaton.hu (http)