Újra MOM Park Shopping Days

2013. szeptember 30.
Október 4–5–6. ismét a kedvezményekről szól a MOM Park Bevásárlóközpontban, ahol akár 20%-kal olcsóbban vásárolhatod meg őszi-téli ruhatárad meghatározó darabjait!

Meríts ötleteket a MOM Park divatbemutatójából október 4-én, péntek este 7 órakor, és ismerkedj meg a legfrissebb trendekkel.

Töltsd le a kedvezmény-kuponokat az internetről, vagy keresd a bevásárlóközpontban az információs pultnál, illetve a hoszteszeknél. Vásárlásaiddal értékes ajándékokat is nyerhetsz, fődíjként Nissan Micra-teszthétvégét vagy 3 éjszakára szóló pihenést a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA**** superior szállodában, de számos további nyeremény is vár rád, amelyekről a  www.mompark.hu/shoppingdays oldalon tájékozódhatsz.

A divatbemutatón megtekintheted a MOM Park exkluzív üzleteinek kínálatát: Bagatt, Benetton, Cottonfield, Concept Gallery, Etincelle, Helly Hansen, French Connection, GANT Man/Woman, Gerry Weber, GUESS, Jackpot, Marc Cain, Michael Kors, Moschino, Napapijri, Ottaviani, Promod, Patrizia Pepe.

 

Október 4-én, 19.00 órától az őszi-téli divatbemutató élő közvetítését online is nyomon követheted a mompark.hu/ustream weboldalon.


Live streaming video by Ustream