Kelet és nyugat csodás találkozása: Ascend P7

2014. május 15.
Ha azt hitted, az okostelefonok világában már nincs új a nap alatt, ideje, hogy megismerd a Huawei Ascend P7 készülékét. Feszítsd szét a határokat, és lépj be egy új dimenzióba!

A Huawei, amely jelenleg a világ harmadik legnagyobb okostelefon-értékesítője, a héten mutatta be legújabb készülékét, az Ascend P7-et. A párizsi premier után pár nappal már itthon is kezünkben tarthattuk a formatervezett készüléket, mely nemcsak prémium megjelenésével, hanem számos élvonalbeli funkciójával is rajt-cél győzelmet arat. Mindezt úgy, hogy a kezdő felhasználó is elsőre könnyen tájékozódik a menüben.

És hogy miben nyújt újat? Például két kattintással alig több mint egy másodperc alatt bekapcsolhatjuk a kamerát, hogy egyetlen jó felvételről se maradjunk le. Megnövelt kamera-látószögének köszönhetően könnyedén készíthetünk a híres Oscar selfie-hez hasonló képeket barátainkról (még rossz fényviszonyok mellett is), majd rögtön egy tükörreflexes fényképezőgép funkcióinak megfelelő minőségű korrekciót is végezhetünk a fotónkon. Akár az utcán is rúzsozhatunk a beépített tükör segítségével. Mindezt két napon keresztül, ugyanis ennyi ideig bírja a készülék egyetlen feltöltéssel. És ha tíz százalék alá csökken a töltöttség, egy napunk még mindig marad, a telefon ugyanis nem véletlenül okos: a telefonkönyv és a hívás funkciókon kívül valamennyi egyéb alkalmazást kiiktat, így takarítva meg energiát.

Emellett szinte „eltörpül”, hogy hátsó kamerája 13 MP-es, kártyafüggetlen, és a világon mindenütt használható.
A készülék május végétől kapható itthon is a nagyobb mobilszolgáltatók üzleteiben és a jelentősebb elektronikus készülékeket árusító bolthálózatokban, többféle színben is. Javasolt fogyasztói ára: száznegyvenezer forint. További információk a készülékről itt!

Fotó: Huawei, Koncz György