Az öt kedvenc Pandora Essence nagykövetünk

2014. május 26.
A Pandora Essence nagykövetei bár az élet legkülönbözőbb területein dolgoznak, annyi közös bennük, hogy mindegyikük erős, céltudatos és sikeres nő. Kiválaszottunk közülük azt az ötöt, akik a legközelebb állnak a szívünkhöz.

Kinga Burza

Videoklip-rendező

Párizs

A lengyel és ausztrál származású Kinga a feltörekvő filmrendezők új generációjának egyik csillaga. Dolgozott már Katy Perryvel, James Blunttal és a Marina and the Diamonds együttessel. Kinga az ESSENCE COLLECTION nyolc nagykövetének egyike, és az örömöt képviseli.

Leila Janah

Szociális munkás

San Francisco

A Samasource nevű nonprofit vállalkozás alapítója, amely az internet segítségével világszerte alkalmaz hátrányos helyzetben élő nőket. Szellemi kapacitásukat megmozgatva Leila bátorítja a szegény sorban élő nőket, és összeköti őket a világgal. Leila az ESSENCE COLLECTION nyolc nagykövetének egyike, és a bátorságot testesíti meg.

Lauren Cuthbertson

Hivatásos balerina

London

Lauren, a Londoni Királyi Balett kritikusok által is elismert prímabalerinája, egy súlyos betegséget követően szerezte vissza rangos pozícióját. Hősies visszatérését a balett szakmába példaértékű kitartásának és profizmusának köszönheti. Lauren az ESSENCE COLLECTION nyolc nagykövetének egyike, a magabiztosság megtestesítője.

Tara Stiles

Jógaoktató

New York

Tara, a Strala Yoga alapítója és tulajdonosa emberközeli szemléletmódjával világszerte számos nőt és férfit inspirál. Népszerű jógakönyvek és DVD-k szerzőjeként, valamint a Reebok jógaruha kollekciójának tervezőjeként lebontja mindazokat a korlátokat, melyek az egészséges életmód útjában állnak. Tara az ESSENCE COLLECTION nyolc nagykövetének egyike, a szenvedély megtestesítője.

Penelope Jagessar Chaffer

Filmkészítő és író

New York

A többszörösen díjnyertes filmkészítő és író a gyermekegészségügy szószólója. Penelope a mérgező kémiai anyagokat és azok gyermekekre gyakorolt hatását vizsgálja, mellyel nemzetközi elismerésre tett szert. A brooklyni származású Penelope volt az első afroamerikai nő, akit BAFTA-díjra jelöltek. Penelope az ESSENCE COLLECTION nyolc nagykövetének egyike, és a szeretet képviselője.