Az il Bacio Summer Sale utolsó ajánlatai

2014. szeptember 03.
A nyári szezon során az il Bacio di Stile kihagyhatatlan kedvezményekkel várta vásárlóit és látogatóit az Andrássy úton, a város szívében. Ahogy azonban a nyár, úgy a Summer Sale is lassan véget ér – bár az áruház tartogat még egy utolsó lehetőséget a divatrajongók számára. Szeptember 5-én, pénteken és szeptember 6-án, szombaton kerül ugyanis megrendezésre a Last Chance névre keresztelt, Summer Sale záró hétvége.

Az utolsó két napon az eddigi féláras kedvezmények helyett, egységes, 60%-os kedvezmények járnak a vásárlások mellé.

A képlet tehát egyszerű; most többet vásárolhat, kevesebbért, méghozzá a világ legismertebb márkáinak és divatházainak kínálatából 5 szinten, összesen 5000 m2-en, magával ragadó és egyedülálló környezetben.

A két nap során DJ-k, frissítő italok és vendégváró falatkák gondoskodnak majd az igazi, shopping party hangulatról – pénteken ráadásul az éjszakába nyúlik a rendezvény, hiszen az il Bacio di Stile meghosszabbított nyitva tartással, este 22:00 óráig várja vendégeit.

A Summer Sale időszakot követően, szeptember második felétől a márkák legújabb őszi-téli kollekciói kapják majd a főszerepet az il Bacio di Stilében. A kibővült kínálatban és az áruházban ráadásul ezentúl olyan márkák is otthonra találnak, mint mondjuk az Alexander McQueen, a Givenchy, a Versace Jeans, a Just Cavalli, a Paul Smith vagy éppen a Trussardi.