Művészi elegancia a FREYWILLE ékszerbemutatóján

2014. december 04.
Több oka is van ünnepelni a FREYWILLE magyarországi csapatának. A patinás bécsi ékszermanufaktúra immár 12 éve van jelen kifinomult termékeivel a hazai piacon, az elegáns tűzzománc ékszerek ma már három üzletben is megvásárolhatók.

A FREYWILLE nagyszabású estélyen mutatta be legújabb, Claude Monet művészetétől inspirált szettjeit – az Honfleurt, a Givernyt, az Orangeriet – és a régi, közkedvelt klasszikusokat.

A Néprajzi Múzeumban tartott november 12-i rendezvényen minden apró mozzanat azt sugallta: a minőség és a szépség képes egyidejűleg úgy megjelenni, hogy az ember könnyedén, élvezettel be tudja azt fogadni.

A csodaszép FREYWILLE ékszereket ebben az évben Merő Péter ruhakölteményeit viselő modellek mutatták be, a fiatal, de már elismert tervező alkotásai tökéletes összhangban jelentek meg a művészi karkötőkkel és függőkkel.

A különböző kollekciókat egy-egy karaktermodell vezette fel, akik Németh Edina által tervezett papír fejdíszeket viseltek, fókuszba állítva az aktuális ékszercsalád legjellemzőbb motívumát. A rendezvényen rövid beszédet mondott a tulajdonos Dr. Friedrich Wille, akinek irányítása alatt a bécsi ékszermanufaktúra érzékeny egyensúlyt teremtett a nemes anyagok, a művészi inspiráció és a tűzzománc technológia innovatív ötvözésében. A hibátlan stílusérzékű fiatal művészek öltözékeit és a FREYWILLE ékszereket ihlető művészek elegáns alkotásait harmonikusan keretezte a méltán elismert jazz-énekesnő, Micheller Myrtill, aki a bemutatott kollekciókhoz válogatott francia dalokkal adta meg a zenei aláfestést.