Az okostelefon a múzsa szolgálatában

2014. november 25.
Az inspirációk és a jó ötletek bárhol és bármikor megtalálhatnak minket. Ilyenkor elengedhetetlen, hogy megörökítsük őket, hogy később is emlékezzünk rájuk. A múzsa szolgálatába állva alkotta meg a Samsung legújabb készülékét, a Galaxy Note 4 csúcskategóriás okostelefont, amellyel a felhasználók minden inspirációt a számukra legideálisabb módon – legyen az akár kép, szöveg vagy hang – egy helyre gyűjthetik, hogy aztán egyszerűen és könnyedén kiélhessék kreativitásukat.

A Samsung nemcsak a lélegzetelállító dizájnnal vagy a különböző okos funkciókkal igyekszik kielégíteni a felhasználók napról napra változó igényeit, hanem fejlesztői folyamatosan keresik azokat a lehetőségeket, amelyekkel kibontakoztathatjuk a bennük rejlő tehetséget. A Galaxy Note 4 a technológia vívmányait rendeli alá a kreativitásnak. Minden arról szól, hogy a felhasználók gondolkodását semmi se akadályozza, bárhol, bármilyen helyzetben jöjjön is az inspiráció, tudjanak alkotni, és rögtön meg is tudják azt osztani.

Gyerekjáték a jegyzetelés

Ha megszáll minket az ihlet, nemcsak az emlékezetünkre támaszkodhatunk, a modern technológia vívmányainak köszönhetően sokkal profibb lehetőségek is a rendelkezésünkre állnak. A Samsung Galaxy Note 4 okostelefon óriási, 5,7 hüvelykes kijelzőjén a jegyzetelés soha nem volt még ilyen egyszerű, amit a megújult S Toll pedig csak tovább fokoz, hiszen szinte ugyanolyan könnyedén használható, mint hagyományos társai. A szokatlanul nagy méret ráadásul a multitaskingot is megkönnyíti, egyszerre több alkalmazásban is könnyedén dolgozhatunk.

Praktikus funkciók

A Galaxy Note 4-en található S Note alkalmazásba rejtett számtalan jegyzetelési lehetőséggel még a mindennapi feladatok is egyszerűen és gyorsan végrehajthatóak. A vizuális gondolkodóknak ott a PhotoNote funkció, amellyel a hagyományos jegyzeteiket, vagy akár egy iskolatáblát is lefotózhatnak, hogy aztán könnyedén egy digitális jegyzetté alakíthassák. Azok számára pedig, akiknek még arra sincs ideje, hogy egy perc erejéig bepötyögjék gondolataikat, hangjegyzetet is készíthetnek. Az új okostelefon legújabb és egyben legkreatívabb funkciója azonban a Smart Select, amellyel a különböző forrásból származó tartalmakat átemelhetik a felhasználók, míg a Snap Note-tal képeket is illeszthetnek a jegyzetbe. Ráadásul így akár egy digitális scrapbookot is hihetetlenül egyszerűen létrehozhatnak.

A szelfizők álma

Természetesen nem hiányozhatnak a készülékből az okostelefonokra jellemző egyéb alkalmazások és funkciók sem. Így a Galaxy Note 4 16 megapixeles kamerája gondoskodik az éles és részlet gazdag képekről, az előlapi 3.7 megapixeles nagy látószögű kamera pedig a szelfizők álmát válthatja valóra. A legújabb Galaxy okostelefonokhoz hasonlóan a Galaxy Note 4-en is található ujjlenyomat-olvasó, amellyel a felhasználók biztonságban tudhatják a készüléken tárolt adataikat. Ráadásul a világon elsőként az okostelefont ellátták UV-érzékelővel is. A gyors töltés és az ultra energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően pedig amiatt sem kell többet aggódniuk a felhasználóknak, hogy pont a legfontosabb pillanatban merül le készülékük.