Lezajlott az idei Story Ötcsillag Díjátadó Gála

2015. február 09. |

Immár a tizenhatodik alkalommal rendezték meg a hazai sztárvilág első számú eseményét, ahol a díjazottak új hagyomány részesei lehettek: a Walk of Fame nyomán, a budapesti Belváros egyik sétálóutcájában mindenki megtekintehti majd a sztárok csillagait.

A 2015-ben megújult Story Ötcsillag Díjátadó Gála már megszokott pompában, a Corinthia Hotel Budapest-en került megrendezésre, ahová az üzleti-, gasztronómiai- és sportélet számos olyan szereplője kapott meghívást, akik először tették tiszteletüket az estélyen.

„A vendégektől érkező visszajelzések és az emelkedett hangulat is igazolja, hogy jól tettük, amikor változtattunk a gála néhány részletét illetően” – nyilatkozta Szalai Vivien, a Story magazin főszerkesztője.

Az idei évtől a díjazottak nevei valóban megmaradnak az utókor számára: két csillagot terveznek elhelyezni a Belváros szívében, melyeken a közönségdíjasok és az értékdíjasok nevei olvashatóak majd. Ezen kívül a díjazottakat egy-egy nagy értékű Zsolnay porcelán vázával is megjutalmazták.

A Story Ötcsillag Díjat minden évben több kategóriában ítélik oda a közönség kedvenceinek. A díjazottakról a Story magazin olvasói dönthettek egy nyílt szavazás során.

A 2015-ös Story Ötcsillag Díj közönségdíjasai:

  • Az év férfi televíziós személyisége – Majoros Péter „Majka” -a TV2 műsorvezetője, rapper és dalszövegíró
  • Az év női televíziós személyisége -Tóth Gabi – énekesnő, az RTL Klub X-faktor című műsorának zsűritagja
  • Az év műsorvezetői – Sebestyén Balázs és Vadon János – az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! c. műsorának műsorvezetői
  • Az év televíziós produkciója – Sztárban sztár – a TV2 zenés showműsora
  • Az év sportolója – Hosszú Katinka – háromszoros világbajnok magyar gyors- és vegyes úszó, olimpikon

A díjátadót a tavalyi Eurovízió dalverseny győztesének, Conchita Wurst-nak a fellépése tette még különlegesebbé – aki a gála történetében az első külföldi fellépő.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera