Lezajlott az idei Story Ötcsillag Díjátadó Gála

2015. február 09.
Immár a tizenhatodik alkalommal rendezték meg a hazai sztárvilág első számú eseményét, ahol a díjazottak új hagyomány részesei lehettek: a Walk of Fame nyomán, a budapesti Belváros egyik sétálóutcájában mindenki megtekintehti majd a sztárok csillagait.

A 2015-ben megújult Story Ötcsillag Díjátadó Gála már megszokott pompában, a Corinthia Hotel Budapest-en került megrendezésre, ahová az üzleti-, gasztronómiai- és sportélet számos olyan szereplője kapott meghívást, akik először tették tiszteletüket az estélyen.

„A vendégektől érkező visszajelzések és az emelkedett hangulat is igazolja, hogy jól tettük, amikor változtattunk a gála néhány részletét illetően” – nyilatkozta Szalai Vivien, a Story magazin főszerkesztője.

Az idei évtől a díjazottak nevei valóban megmaradnak az utókor számára: két csillagot terveznek elhelyezni a Belváros szívében, melyeken a közönségdíjasok és az értékdíjasok nevei olvashatóak majd. Ezen kívül a díjazottakat egy-egy nagy értékű Zsolnay porcelán vázával is megjutalmazták.

A Story Ötcsillag Díjat minden évben több kategóriában ítélik oda a közönség kedvenceinek. A díjazottakról a Story magazin olvasói dönthettek egy nyílt szavazás során.

A 2015-ös Story Ötcsillag Díj közönségdíjasai:

  • Az év férfi televíziós személyisége – Majoros Péter „Majka” -a TV2 műsorvezetője, rapper és dalszövegíró
  • Az év női televíziós személyisége -Tóth Gabi – énekesnő, az RTL Klub X-faktor című műsorának zsűritagja
  • Az év műsorvezetői – Sebestyén Balázs és Vadon János – az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! c. műsorának műsorvezetői
  • Az év televíziós produkciója – Sztárban sztár – a TV2 zenés showműsora
  • Az év sportolója – Hosszú Katinka – háromszoros világbajnok magyar gyors- és vegyes úszó, olimpikon

A díjátadót a tavalyi Eurovízió dalverseny győztesének, Conchita Wurst-nak a fellépése tette még különlegesebbé – aki a gála történetében az első külföldi fellépő.