Livello di vita – egy stílusos életérzés

2015. március 06.
Kifinomult és elegáns, akár egy nagyvárosi nő. Ilyen a Livello új, tavaszi-nyári kollekciója.

A magyar Livello di vita a 2015. tavaszi-nyári kollekciója a Divatos utazás nevet viseli, melyet a letisztult elegancia és finom nőiesség jellemez. A márka minden hónapban egy 80 darabból álló mini kollekciót prezentál.

Elegáns, nőies vonalvezetése bármilyen helyzetben magabiztossá teszi viselőjét, legyen az egy „Megbeszélés Tokióban”, vagy egy „Creme Brulé Párizsban”. Színeiben ez a kora tavaszi kollekció paszteles tónusokat kever sötétkékkel és feketével, ezzel is a nőiességet hangsúlyozza. Anyagaiban a vászonok és jerseyk dominálnak. Ahogy a tavasz nyárba fordul, egyre vi¬lágosabb színek veszik át a vezető sze¬repet a kollekcióban.

A „Vitorlázás Biaritzban” kollekció tengerészes darabjaiban a sötétkék, a piros, a tenderparti motívumok és a fehér dominál, ele¬gáns, letisztult nyoma¬tokkal párosítva. Emellett idén nyáron nagy hangsúlyt kapnak a csíkok, keskenyebb, szélesebb és ezek kombinációja. A „Sangriázás Barcelonában” kollekción belül igazi kora nyári hangulat süt a világos színekből, virágos nyomatokból. Apró nyári részletek emelik ki, és hangsúlyozzák a viselőjük báját.

Tavaszi-nyári kollekció megvásárolható országszerte 80 üzletben, aktuális üzletlistát a honlapon találsz.

A Livello di vita 1993-ban Szegeden alakult és napjainkra Magyarország egyik legnagyobb ruházati konfekciógyártó és kereskedelmi hálózatává nőtte ki magát. Családi vállalkozásként indult, amelynek életében jelenleg is két generáció vesz aktívan részt. A mindennnapokat a szenvedély, lelkesedés és az ezek által teremtett stabil háttér jellemzik. Saját tervezőik, modellezőik és mintavarrodájuk alkotja a szakmai csapat szívét, mely biztosítja, hogy minden egyes ruhadarab minőséget és egyediséget sugározzon.