Livello di vita – egy stílusos életérzés

2015. március 06. |

Kifinomult és elegáns, akár egy nagyvárosi nő. Ilyen a Livello új, tavaszi-nyári kollekciója.

A magyar Livello di vita a 2015. tavaszi-nyári kollekciója a Divatos utazás nevet viseli, melyet a letisztult elegancia és finom nőiesség jellemez. A márka minden hónapban egy 80 darabból álló mini kollekciót prezentál.

Elegáns, nőies vonalvezetése bármilyen helyzetben magabiztossá teszi viselőjét, legyen az egy „Megbeszélés Tokióban”, vagy egy „Creme Brulé Párizsban”. Színeiben ez a kora tavaszi kollekció paszteles tónusokat kever sötétkékkel és feketével, ezzel is a nőiességet hangsúlyozza. Anyagaiban a vászonok és jerseyk dominálnak. Ahogy a tavasz nyárba fordul, egyre vi¬lágosabb színek veszik át a vezető sze¬repet a kollekcióban.

A „Vitorlázás Biaritzban” kollekció tengerészes darabjaiban a sötétkék, a piros, a tenderparti motívumok és a fehér dominál, ele¬gáns, letisztult nyoma¬tokkal párosítva. Emellett idén nyáron nagy hangsúlyt kapnak a csíkok, keskenyebb, szélesebb és ezek kombinációja. A „Sangriázás Barcelonában” kollekción belül igazi kora nyári hangulat süt a világos színekből, virágos nyomatokból. Apró nyári részletek emelik ki, és hangsúlyozzák a viselőjük báját.

Tavaszi-nyári kollekció megvásárolható országszerte 80 üzletben, aktuális üzletlistát a honlapon találsz.

A Livello di vita 1993-ban Szegeden alakult és napjainkra Magyarország egyik legnagyobb ruházati konfekciógyártó és kereskedelmi hálózatává nőtte ki magát. Családi vállalkozásként indult, amelynek életében jelenleg is két generáció vesz aktívan részt. A mindennnapokat a szenvedély, lelkesedés és az ezek által teremtett stabil háttér jellemzik. Saját tervezőik, modellezőik és mintavarrodájuk alkotja a szakmai csapat szívét, mely biztosítja, hogy minden egyes ruhadarab minőséget és egyediséget sugározzon.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Színültig romantika, színültig tavasz budapesti tavaszi fesztivál

Színültig romantika, színültig tavasz