Magyar biokozmetikumok nemzetközi sikere

2015. június 22.
Magyar fejlesztésű biokozmetikumok nyerték el Európa legjobb kozmetikai innovációjának járó díját a wellness-Oscarként is emlegetett European HEALTH & SPA AWARDS-on. A rangos elismeréssel kitüntetett mySPIRIT skincare biokozmetikumokat többéves fejlesztést követően tavaly vezették be.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A legjobb egészség- és wellness szolgáltatásokat, márkákat és vállalatokat díjazó European HEALTH & SPA AWARDS-on a mySPIRIT skincare biokozmetikumokat választották az év legjobb kozmetikai innovációjának.

A független, nemzetközi szakértőkből álló zsűri szigorú pontozási rendszer segítségével értékelte a „Legjobb Spa Termék – Kozmetikai Innováció” címért küzdő márkákat. A pontozást kilenc szempont alapján egy átfogó kérdőív, valamint szakértők és mesterkozmetikusok tapasztalatainak felhasználásával végezték. Az iparág meghatározó szakembereiből álló zsűri az egészség, a kreativitás, a dizájn és technológia mellett figyelembe vette a fenntarthatóság, a környezet és a társadalmi felelősségvállalás szempontjait is.

A mySPIRIT skincare biokozmetikumokat többéves kutatómunkával, hazai szakemberek részvételével fejlesztették. A prémium minőségű kozmetikumok közé 21 fogyasztói és 6 professzionális felhasználásra készült termék tartozik. A kozmetikumok BIOKONTROLL tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely igazolja, hogy a mezőgazdasági összetevőik több mint 95 százaléka ellenőrzött biotermelésből származó növényi alapanyag, amelyek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető.

A nők és férfiak részére külön kifejlesztett kozmetikumokhoz személyre szabott szállodai kezelések is kapcsolódnak. Az exkluzív kozmetikai kezelések az egészségmegőrzés iránt elkötelezett két magyar tulajdonú szállodában, a sárvári Spirit Hotelben és a hévízi NaturMed Hotel Carbonában érhetőek el.