Szépítő ampulla húsvéti tojásba rejtve

2016. február 26. |

Kényeztesd bőrödet húsvétkor is! A megtisztulás jegyében 14 db szépségampullával üdvözölheted a tavaszt, csodaszép tojás alakú díszdobozból.

Minden nap szépítheted arcbőröd a Babor szérumokkal, melyek rózsaszín pillangós tojás alakú díszdobozban várják, hogy kibontsd őket. A sorszámozott ablakocskák mögött 14 db 2 ml szépség ampulla található, mellyel a húsvétot megelőző két hét minden napján kényeztethetik a bőrüket a hölgyek. A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 2 hetes bőrápolási kúra.

A napi tisztítás után törjük fel az üvegcsét és a tartalmát csepegtessük a tenyerünkbe és onnan finom mozdulatokkal oszlassuk szét az arcbőrön. Ujjbegyünk lágy ütögető mozdulataival segítsük a felszívódást. Egy perc alatt beszívódik az oldat. Ha jól esik, akkor a napi ampulla után még nyugodtan használhatjuk a megszokott arckrémünket. A hatóanyagok még könnyebben felszívódnak a krémekből is, mivel az ampulla már megnyitotta az utat a bőrmélyebb rétegei irányába.

A kúra hidratálással kezdődik, majd vérbőség fokozással folytatódik, és ezután következnek a tápláló, feszesítő hatóanyagok. A bőrünk szomjazza ezeket a hamar beszívódó tápanyagokat, és ragyogóvá válik tőle.

A kozmetikai ampullák nők millióinak a szívét hódították meg, mert extra magas dózisban tartalmazzák azokat az összetevőket, amelyekre a bőrünknek legnagyobb szüksége van.

A BABOR leginnovatívabb termékeiben átlagosan nyolcszor több hatóanyag található, mint a krémekben általában.

Vásárold meg a Húsvéti Ampulla Tojást a www.babor.hu oldalon! Ugyanitt megtalálod a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera