Szépítő ampulla húsvéti tojásba rejtve

2016. február 26.
Kényeztesd bőrödet húsvétkor is! A megtisztulás jegyében 14 db szépségampullával üdvözölheted a tavaszt, csodaszép tojás alakú díszdobozból.

Minden nap szépítheted arcbőröd a Babor szérumokkal, melyek rózsaszín pillangós tojás alakú díszdobozban várják, hogy kibontsd őket. A sorszámozott ablakocskák mögött 14 db 2 ml szépség ampulla található, mellyel a húsvétot megelőző két hét minden napján kényeztethetik a bőrüket a hölgyek. A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 2 hetes bőrápolási kúra.

A napi tisztítás után törjük fel az üvegcsét és a tartalmát csepegtessük a tenyerünkbe és onnan finom mozdulatokkal oszlassuk szét az arcbőrön. Ujjbegyünk lágy ütögető mozdulataival segítsük a felszívódást. Egy perc alatt beszívódik az oldat. Ha jól esik, akkor a napi ampulla után még nyugodtan használhatjuk a megszokott arckrémünket. A hatóanyagok még könnyebben felszívódnak a krémekből is, mivel az ampulla már megnyitotta az utat a bőrmélyebb rétegei irányába.

A kúra hidratálással kezdődik, majd vérbőség fokozással folytatódik, és ezután következnek a tápláló, feszesítő hatóanyagok. A bőrünk szomjazza ezeket a hamar beszívódó tápanyagokat, és ragyogóvá válik tőle.

A kozmetikai ampullák nők millióinak a szívét hódították meg, mert extra magas dózisban tartalmazzák azokat az összetevőket, amelyekre a bőrünknek legnagyobb szüksége van.

A BABOR leginnovatívabb termékeiben átlagosan nyolcszor több hatóanyag található, mint a krémekben általában.

Vásárold meg a Húsvéti Ampulla Tojást a www.babor.hu oldalon! Ugyanitt megtalálod a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.