Magyar lány a szépségmárka nemzetközi fotózásán

2016. február 23.
A 24 éves budapesti Najdeh Nóra Nidál nemrégiben lehetőséget kapott, hogy egyedüli magyarként részt vegyen az AVON „Több mint szépség" (Beauty for a purpose) kampány nemzetközi fotózásán. A kozmetikai márka legújabb kampánya a nőkbe vetett bizalomra épül, arcai pedig hús-vér AVON Tanácsadónők.

A „Több mint szépség” magába foglalja mindazt, amit az AVON a nők számára nyújt – a termékeken túlmenően a kiteljesedés lehetőségét, az erőt, az önbizalmat, a pozitív kisugárzást. A kampány a nőket ünnepli – köztük világszerte azt a 6 millió Tanácsadót, akik az AVON mozgatórugói és mindennapi hősei. Ennek szellemében a „Több mint szépség” kampány fotóin világszerte AVON Tanácsadónők szerepelnek.

A hazai Tanácsadónők közül a budapesti Najdeh Nóra Nidál volt az a szerencsés, aki bekerült a közép-európai fotózás 10 kiválasztottja közé. Nóri hat éve AVON Tanácsadó, és saját bevallása szerint elsősorban az önbizalmát és a magabiztosságát köszönheti a márkának.

„Hiszek abban, hogy a külsőm mellett a belső kisugárzásom is segített abban, hogy kijuthattam a milánói fotózására. A fotózáson töltött három nap alatt az AVON nemzetközi szakember gárdájának krémje foglalkozott velünk: elkészítették a frizuránkat, a sminkünket, kiválasztották a hozzánk illő ruhákat és kiegészítőket. A fotózáson 10 különböző nemzetiségű és korú Tanácsadónő vett részt, akikről egyszerűen sugárzott, hogy jól érzik magukat a bőrükben” – mondta Nóri. A Több mint szépség kampány fotóit Elisabeth Hoff készítette, aki számtalan világhíres színészt és popsztárt is fényképezett már.

„Az AVON elsősorban kiváló minőségű termékeket ad a nőknek, hogy ezek segítségével még jobban kihangsúlyozhassák és felszínre hozhassák a bennük rejlő szépséget. Hiszünk ugyanis abban, hogy az igazi szépség belülről fakad. Éppen ezért egy olyan világ megteremtéséhez szeretnénk hozzájárulni, amelyben a nők magabiztosak, kiegyensúlyozottak, hisznek magukban és saját erejüket, szépségüket kisugározva inspirálják környezetüket és a körülöttük élő hölgyeket. Ezt kívánjuk kifejezésre juttatni a „Több mint szépség” kampányunkkal, mely vállalatunk központi hitvallása” – mondta Végh Kósa Anita, az AVON Magyarország kommunikációs vezetője.

A Nórival készült kreatívokat jelenleg az AVON katalógusokban, illetve különböző belső kommunikációs eszközökön használja az AVON Magyarország.