SIRHA Budapest Kiállításon – olasz ízekkel

2016. május 07. |

Május 9. és 11. között az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet 11 dél-olasz céggel vesz részt a kiállításon.

Május 9-én kezdődik a SIRHA vásár Budapesten, az élelmiszer szektor legfontosabb eseménye, melyet a legjelentősebb magyar kiállításszervező, a Hungexpo rendez.

A kiállításon lehetőség nyílik a 90. születésnapját ünneplő ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet által szervezett kollektív ICE standon kiállító 11 olasz cég termékeinek megismerésére az olívaolajtól a kávén és a tésztán át a borokig.
A 4 dél-olasz tartományból (Campania, Calabria, Sicilia e Puglia) érkező cégek a Piano Export Sud keretében vesznek részt, melyre az olasz kormány biztosít anyagi forrást.

Az eseményen 350 kiállító cég vesz részt és várhatóan 20.000-en fognak kilátogatni. Az olasz kollektív stand, melyet az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet szervez 240 m2-es területen, a legnagyobb külföldi jelenlétnek számít más kiállító országokhoz viszonyítva. Az esemény jelentős promóciós lehetőséget nyújt az olasz vállalatoknak, tekintve a kiállított termékek minőségét és a növekvő keresletet a különböző olasz régiók jellegzetes termékei iránt.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera