SIRHA Budapest Kiállításon – olasz ízekkel

2016. május 07.
Május 9. és 11. között az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet 11 dél-olasz céggel vesz részt a kiállításon.

Május 9-én kezdődik a SIRHA vásár Budapesten, az élelmiszer szektor legfontosabb eseménye, melyet a legjelentősebb magyar kiállításszervező, a Hungexpo rendez.

A kiállításon lehetőség nyílik a 90. születésnapját ünneplő ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet által szervezett kollektív ICE standon kiállító 11 olasz cég termékeinek megismerésére az olívaolajtól a kávén és a tésztán át a borokig.
A 4 dél-olasz tartományból (Campania, Calabria, Sicilia e Puglia) érkező cégek a Piano Export Sud keretében vesznek részt, melyre az olasz kormány biztosít anyagi forrást.

Az eseményen 350 kiállító cég vesz részt és várhatóan 20.000-en fognak kilátogatni. Az olasz kollektív stand, melyet az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet szervez 240 m2-es területen, a legnagyobb külföldi jelenlétnek számít más kiállító országokhoz viszonyítva. Az esemény jelentős promóciós lehetőséget nyújt az olasz vállalatoknak, tekintve a kiállított termékek minőségét és a növekvő keresletet a különböző olasz régiók jellegzetes termékei iránt.