Készülj az ünnepekre az ECCO-val!

2016. december 11.
Ajándékot keresel, vagy az év végi partikra készülsz?

Közelednek az ünnepek és az év végi partik, az ECCO új CELEBRATION kollekciója kifinomultságot és csillogást kínál minden alkalomra. Úgy tervezték, hogy az íróasztaltól a táncparkettig bármely alkalommal viselheted és kitűnhetsz a csillogó magassarkúakkal, divatos sneakerekkel és gyönyörű balerinákkal.

A dán ECCO márka minden cipője és táskája premium minőségű borjú és marhabőrből a mai napig kézzel készül – letisztult formákkal és dizájnnal. Az idei őszi-téli kollekció forradalmi újítása a magassarkú cipők kényelmének újraértelmezése – A belső lábpárna kialakításának köszönhetően a láb sarokrésze alacsonyabbra kerül, így a 75mm-es sarok, további 15mm-es „növekedéssel” éri el az elegáns 90mm-es magasságot. A kollekció gondosan tervezett felső része kiváló minőségű, puha borjúbőrből készült, kiegészítve a tökéletes megformált belső részt az optimális kényelem érdekében. A cipő letisztult körvonalai ötvözik az eleganciát és a gyakorlatiasságot, így egyszerre nőies és modern hatást keltve, kifinomult és határozott megjelenést sugall.

Passzoló kiegészítők

A tökéletes megjelenést új táska és pénztárca kollekció egészíti ki. A kollekció cipőinek letisztult külsejét kiegészítve, minden táska jó minőségű bőrből, kifinomult pontossággal lett megalkotva. Ezek a könnyedséget sugárzó kiegészítők tökéletes társai lehetnek bármely ECCO Celebration cipőnek. Színeik játékosságával igazi ünnepi hangulatot varázsolnak viselőjüknek.

Fedezd fel az ECCO ünnepi kollekcióját az alábbi üzletekben: Allee, Arena, Mom, Mammut, Westend, Váci u. 10.