Bárhogy fésülöd a hajad, kilátszik a fejbőröd? Itt a megoldás!

2017. szeptember 04.
A hajhullás és hajritkulás egy kellemetlen, ám természetes folyamat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy feltétlenül meg kell békélnünk a kilátszó fejbőrrel. Már hazánkban is elérhető az a nemzetközi sikereket arató hajsmink, amely kizárólag természetes alapanyagokkal, másodpercek alatt tünteti el a hajritkulás és hajvékonyodás jeleit.

Mi az a hajsmink?

A hajvesztésnek számos oka lehet, például hormonális változások, vitamin és nyomelem hiány, stressz, genetikai hajlam stb. A kiváltó októl függetlenül azonban a legtöbb érintettet egyértelműen zavarja a kilátszó fejbőre, amelyre eddig a hosszadalmas és költséges hajbeültetésen kívül nem létezett alternatíva. A Plus hajsmink azonban azonnali, egész napon át tartó megoldást jelent a hajritkulás látható jeleinek eltüntetésére. A hajsmink (ahogyan a hagyományos smink az arcon) diszkréten elrejti a problémás részeket, és kiemeli a haj természetes szépségét.

Hogyan működik?

A hajsmink 100%-ban természetes, vegán alapanyagokból készül, a fő összetevőjét jelentő gyapoton kívül kizárólag ásványi színezőanyagot és hozzáadott E-vitamint tartalmaz, így bátran használhatja bárki, hiszen egészséges, káros anyagot nem tartalmazt. Az apróra őrölt gyapotrostok a tégelyben felrázva elektrosztatikusan feltöltődnek, így tartósan megtapadnak a meglévő hajszálakon. A Plus hajsmink – a hajzseléhez, hajlakkhoz hasonlóan – nagyobb szélben és kisebb esőben is tartós marad, eltávolítása az esti samponos hajmosással egyszerű és kényelmes.

Már 2 cm-es hajhosszúságtól alkalmazható, férfiak és nők számára egyaránt, hiszen az elérhető 10 különböző színből mindenki megtalálja a saját frizurájához illőt, legyen szó természetes vagy festett hajszínről.

Schiffer Miklós ajánlásával

A termék kiválóságát fémjelzi, hogy számos jónevű fodrászat tette már le voksát a Plus hajsmink mellett, valamint Schiffer Miklós, a stílusos megjelenés hazai nagykövete is büszkén adja nevét a Plus hajsminkhez.
Számolj le te is a hajritkulás okozta önbizalomhiánnyal, rendelj most kedvezményes áron ITT!