Bárhogy fésülöd a hajad, kilátszik a fejbőröd? Itt a megoldás!

2017. szeptember 04. |

A hajhullás és hajritkulás egy kellemetlen, ám természetes folyamat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy feltétlenül meg kell békélnünk a kilátszó fejbőrrel. Már hazánkban is elérhető az a nemzetközi sikereket arató hajsmink, amely kizárólag természetes alapanyagokkal, másodpercek alatt tünteti el a hajritkulás és hajvékonyodás jeleit.

Mi az a hajsmink?

A hajvesztésnek számos oka lehet, például hormonális változások, vitamin és nyomelem hiány, stressz, genetikai hajlam stb. A kiváltó októl függetlenül azonban a legtöbb érintettet egyértelműen zavarja a kilátszó fejbőre, amelyre eddig a hosszadalmas és költséges hajbeültetésen kívül nem létezett alternatíva. A Plus hajsmink azonban azonnali, egész napon át tartó megoldást jelent a hajritkulás látható jeleinek eltüntetésére. A hajsmink (ahogyan a hagyományos smink az arcon) diszkréten elrejti a problémás részeket, és kiemeli a haj természetes szépségét.

Hogyan működik?

A hajsmink 100%-ban természetes, vegán alapanyagokból készül, a fő összetevőjét jelentő gyapoton kívül kizárólag ásványi színezőanyagot és hozzáadott E-vitamint tartalmaz, így bátran használhatja bárki, hiszen egészséges, káros anyagot nem tartalmazt. Az apróra őrölt gyapotrostok a tégelyben felrázva elektrosztatikusan feltöltődnek, így tartósan megtapadnak a meglévő hajszálakon. A Plus hajsmink – a hajzseléhez, hajlakkhoz hasonlóan – nagyobb szélben és kisebb esőben is tartós marad, eltávolítása az esti samponos hajmosással egyszerű és kényelmes.

Már 2 cm-es hajhosszúságtól alkalmazható, férfiak és nők számára egyaránt, hiszen az elérhető 10 különböző színből mindenki megtalálja a saját frizurájához illőt, legyen szó természetes vagy festett hajszínről.

Schiffer Miklós ajánlásával

A termék kiválóságát fémjelzi, hogy számos jónevű fodrászat tette már le voksát a Plus hajsmink mellett, valamint Schiffer Miklós, a stílusos megjelenés hazai nagykövete is büszkén adja nevét a Plus hajsminkhez.
Számolj le te is a hajritkulás okozta önbizalomhiánnyal, rendelj most kedvezményes áron ITT!

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera