5 téli ékszertrend, amelyet kár lenne kihagyni!

2017. november 20.
  1. Ékszert a pulóverre!

Azt gondolnánk, hogy a téli öltözködés kevesebb teret enged az ékszereknek, pedig ilyenkor bátran viselhetjük kedvenc darabunkat akár a pulóverünkön is! Az ezüst vagy fehérarany ékszerek egyaránt jól mutatnak a sötétebb és az élénkebb ruhadarabokon is.

Ékszer: Gaura gyöngyös ezüst nyakék: 15.900 Ft. Fotó: Chloe from the Woods
  1. Két, stílusában hasonló

Töretlenül hódít a trend, hogy az óránk mellé karkötőt vagy karkötőket viseljünk. Legjobb választás az egymással is jól kombinálható bőr karkötő, ne felejts el egy hasonlót beszerezni a párodnak is!

Espirit Cosmic Dreams karóra: 28.990 Ft. Coeur de Lion Haematit karkötő: 20.900 Ft.
  1. Csillár fülbevaló

Céline, Miu Miu vagy Oscar de la Renta őszi-téli kollekciójában is feltűnnek a hangsúlyos, lelógó fülbevalók. A gyöngyökkel és drágakövekkel díszített darabok még inkább erősítik a „csillár” hatást. A stílustanácsadók szerint még izgalmasabbá teheted a megjelenésed, ha asszimetrikusan viseled őket, azaz két stílusában hasonló, de eltérő hosszúságú darabot veszel fel egyszerre.

Balra: Gaura Dynamic fülbevaló: 11.900 Ft, jobbra: Gaura Sophisticated gyöngy fülbevaló: 11.900 Ft.

 

  1. Gyöngyöt minden alkalomra!

Legyen szó a vasárnapi piacozásról, egy családi ebédről vagy egy esküvőről, a gyöngy mindig jó választás! Ha nem kedveled a klasszikus gyöngysorokat, nézz körül az ónix-szal vagy más kövekkel megbolondított modern darabok között!

Ékszer: Gaura Black and White gyöngysor: 21.900 Ft. Fotó: Chloe from the Woods
  1. Tedd egyedivé a kabátodat egy kitűzővel!

Egy-egy klasszikus formájú, diszkrét bross stílusos megjelenést kölcsönöz minden kabátnak, blézernek vagy akár pulóvernek. Tűzd a táskádra, a hajpántodra vagy a sapkádra, fogd össze vele a sálad: ez a legsokoldalúbb téli kiegészítő!

 

Nomination Unica Circle ezüst melltű: 31.490 Ft.  Nomination Unica aranyozott ezüst melltű: 31.490 Ft.

A cikkben szereplő ékszerek megvásárolhatóak a BÁV ékszerboltjaiban, vagy online a bavekszer.hu weboldalon!