Megszületett a Vagheggi BIO+ termékcsaládja

2017. november 13.
A Bio+ a Vagheggi fitokozmetikai örökségéből született meg. A természet által inspirált, tiszta és esszenciális formulák Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkeznek, igazi professzionális bio és vegán kozmetikumok, amelyek valóban működnek és tesztelten hatékonyak.


A BIO+ IDENTITÁS

Egy magas hozzáadott értékkel rendelkező kozmetikai család, ami a koherencia, funkcionalitás és átláthatóság alapján kiemelkedik a többi termék közül:
– A BIO+ termékcsalád COSMOS ORGANIC és VEGAN minősítésekkel rendelkezik.
Cosmos Organic a bio kozmetikumok európai és nemzetközi szinten elfogadott minősítő rendszere. 2016/12/31-től minden új bio kozmetikai terméket a Cosmos standard szerint kell minősíteni és harmonizálni, nem pedig az egyes nemzeti szervezeteknél.
MIT JELENT A COSMOS ORGANIC? A Standard meghatározza a teljesítendő elvárásokat, ami alapján egy kozmetikum bionak és natúrnak tekinthető. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzik a fenntarthatósági elvek, biodiverzitás tiszteletben tartásának, természetes erőforrások felelős felhasználásának, az emberi egészség és a környezet megóvásának figyelembe vételével.
A Bio+ termékcsalád kozmetikai formulái a vegán kozmetikumok standardjai alapján lettek meghatározva. A vegán kozmetikum minősítés garantálja a vegán életmód szabályainak figyelembe vételét; különös figyelmet fordítva nem csak a nem állati eredetű összetevőkre, de kizárja az ezen összetevők begyűjtése során történő esetleges szennyeződést is.


FORMULA

– A termékcsalád maximális hatékonyságot garantál az utolsó generációs formulának köszönhetően.
– A Bio+ is, mint minden Vagheggi termékcsalád 100% Made in Italy.
– Bio+ nem csak gondosan válogatott, minősített alapanyagokból lett megalkotva, de a természet, az ember és az állatok iránti tiszteletből fakad, a „fenntartható fejlődés” fogalmának teljes elfogadásával.
– A Bio+ lehetővé teszi a bio kozmetikai megközelítést a professzionális kezelésekben is.
– A termékcsaládnál tesztelték a bőr tűrőképességét és a funkcionális hatékonyságot.

A lényeg a részletekben rejlik:
A csomagolásnál az volt a célunk, hogy figyelembe vegyük a felhasználók esztétikai igényeit, de ugyanakkor a Bio Vagheggi filozófiát is:
“Shiro Alga Papír” felhasználásával, FSC tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított innovatív ökopapír, amely a lagúnákban elterjedt gyomalgából készül.
Nem használtunk festéket, ragasztót, eltávolítottuk a tájékoztató cédulát / címkét, viszont kihasználtuk a csomagolás teljes felületét az információk feltűntetéséhez.
– A tégely és üvegcsék „ultrakönnyű” üvegből készültek, ami csökkenti a környezetre gyakorolt hatást és könnyen újrahasznosíthatók; a tubusok bioműanyagból, növényi eredeti PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor fermentálásával készül OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkentését, “I’m green” tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A BIO+ termékcsalád készítményei
24 órás hidratáló arckrém: táplál, véd és hidratál; az egyedi igényeknek megfelelően személyre szabható a következő termékekkel: Tápláló hatású esszencia arcra, Bőrtömörítő hatású esszencia arcra, Antioxidáns hatású esszencia arcra. Arclemosó tonik: tiszta, tonizált arcbőr. Arcradír: sima, megújult bőr. Bőrműködést kiegyensúlyozó arcmaszk: selymes, homogén, kisimult bőr.

Webáruház: www.shop.vagheggi.hu