Megszületett a Vagheggi BIO+ termékcsaládja

2017. november 13. |

A Bio+ a Vagheggi fitokozmetikai örökségéből született meg. A természet által inspirált, tiszta és esszenciális formulák Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkeznek, igazi professzionális bio és vegán kozmetikumok, amelyek valóban működnek és tesztelten hatékonyak.


A BIO+ IDENTITÁS

Egy magas hozzáadott értékkel rendelkező kozmetikai család, ami a koherencia, funkcionalitás és átláthatóság alapján kiemelkedik a többi termék közül:
– A BIO+ termékcsalád COSMOS ORGANIC és VEGAN minősítésekkel rendelkezik.
Cosmos Organic a bio kozmetikumok európai és nemzetközi szinten elfogadott minősítő rendszere. 2016/12/31-től minden új bio kozmetikai terméket a Cosmos standard szerint kell minősíteni és harmonizálni, nem pedig az egyes nemzeti szervezeteknél.
MIT JELENT A COSMOS ORGANIC? A Standard meghatározza a teljesítendő elvárásokat, ami alapján egy kozmetikum bionak és natúrnak tekinthető. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzik a fenntarthatósági elvek, biodiverzitás tiszteletben tartásának, természetes erőforrások felelős felhasználásának, az emberi egészség és a környezet megóvásának figyelembe vételével.
A Bio+ termékcsalád kozmetikai formulái a vegán kozmetikumok standardjai alapján lettek meghatározva. A vegán kozmetikum minősítés garantálja a vegán életmód szabályainak figyelembe vételét; különös figyelmet fordítva nem csak a nem állati eredetű összetevőkre, de kizárja az ezen összetevők begyűjtése során történő esetleges szennyeződést is.


FORMULA

– A termékcsalád maximális hatékonyságot garantál az utolsó generációs formulának köszönhetően.
– A Bio+ is, mint minden Vagheggi termékcsalád 100% Made in Italy.
– Bio+ nem csak gondosan válogatott, minősített alapanyagokból lett megalkotva, de a természet, az ember és az állatok iránti tiszteletből fakad, a „fenntartható fejlődés” fogalmának teljes elfogadásával.
– A Bio+ lehetővé teszi a bio kozmetikai megközelítést a professzionális kezelésekben is.
– A termékcsaládnál tesztelték a bőr tűrőképességét és a funkcionális hatékonyságot.

A lényeg a részletekben rejlik:
A csomagolásnál az volt a célunk, hogy figyelembe vegyük a felhasználók esztétikai igényeit, de ugyanakkor a Bio Vagheggi filozófiát is:
“Shiro Alga Papír” felhasználásával, FSC tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított innovatív ökopapír, amely a lagúnákban elterjedt gyomalgából készül.
Nem használtunk festéket, ragasztót, eltávolítottuk a tájékoztató cédulát / címkét, viszont kihasználtuk a csomagolás teljes felületét az információk feltűntetéséhez.
– A tégely és üvegcsék „ultrakönnyű” üvegből készültek, ami csökkenti a környezetre gyakorolt hatást és könnyen újrahasznosíthatók; a tubusok bioműanyagból, növényi eredeti PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor fermentálásával készül OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkentését, “I’m green” tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A BIO+ termékcsalád készítményei
24 órás hidratáló arckrém: táplál, véd és hidratál; az egyedi igényeknek megfelelően személyre szabható a következő termékekkel: Tápláló hatású esszencia arcra, Bőrtömörítő hatású esszencia arcra, Antioxidáns hatású esszencia arcra. Arclemosó tonik: tiszta, tonizált arcbőr. Arcradír: sima, megújult bőr. Bőrműködést kiegyensúlyozó arcmaszk: selymes, homogén, kisimult bőr.

Webáruház: www.shop.vagheggi.hu

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera