Virágok minden mennyiségben

2018. február 09.
Németország legelegánsabb városában, Düsseldorfban mutatta be a C&A divatmárka a legújabb tavaszi–nyári kollekcióját. Míg kint az utcán tombolt az esős, rossz idő, a bemutató helyszínéül szolgáló felújított ipari csarnokba beköltözött a napsütéses nyár. Nagyszerűen illett ez a környezet a márka új színes, nőies darabjaihoz.

Egy formabontó divatbemutatón vehettek részt a 18 különböző európai országból érkezett újságírók, vendégek: a saját szemükkel láthatták, hogyan foglalja vissza a természet a városi környezetet. Buja zöld növények, színpompás virágok törtek utat maguknak a díszletként szolgáló, olyan tipikus városi tárgyak között, mint egy elhagyatott telefonfülke vagy egy félig szétesett autóroncs. A természet ugyanezen motívumai köszöntek vissza a kirakati babákon és a kifutó modelljein is: virág- és növénymintákban tobzódtak a tavaszi és nyári ruhák. A túlméretezett, vadon növő növényeket, szabad kézzel rajzolt organikus pálmákat, ágas-bogas virágmintákat és fűszernövényeket a dizájnerek különböző művészi technikával tervezték meg.

Merj kombinálni!

A C&A 2018-as tavaszi–nyári kollekciója nagy hangsúlyt fektet a nőiességre, ugyanakkor merészen újraértelmezi a klasszikus darabokat, bátran kombinálja a modern világ jelképeivel, mint például a farmer vagy az anorák. A hangsúly a rétegeken van, a pántos ruhák alatt nyugodtan viselhetünk pólót, a fürdőruhánkra hálós és fűzős szoknyát vehetünk fel, a kivágott nyári ruhánkat ráhúzhatjuk a koptatott farmerünkre. A ruhákat felvonultató modellek a 21. század nőtípusának megtestesítői, akik magabiztosan mozogtak a kifutón, mint ahogy az új kollekció darabjait viselő nők is akár a munka világában, akár a szabadidős programok alkalmával.

Promóció