Őszi szabadidős szettek, melyeket imádni fognak a gyerekek

2018. augusztus 06.
Hamarosan becsöngetnek – az augusztusi kánikulában nehéz elképzelni, hogy olyan közel a tanévnyitó és ezzel együtt a hűvös, esős évszak! Azonban érdemes már előre felkészülni, és beszerezni a legfontosabb kellékeket erre az új időszakra, legyenek azok az iskolai eszközök, vagy a játékra alkalmas ruhák. Az F&F segítségével most ezekhez az őszi szabadidős programokhoz, kirándulásokhoz illő darabok kiválasztásához nyújtunk egy kis kalauzt!

Játszótér az órák után, futkározás az őszi falevelek között, kirándulás a sárguló erdőben vagy csak egy egyszerű játék a kisszobában… A közös nevező mindenképpen a kényelem – játék közben a legfontosabb, hogy semmi se zavarja meg a kreativitást, ilyenkor olyan ruhácskákra van szükség, amelyek nem szabnak határt a képzeletnek!

Az F&F őszi kollekciójában a szűkös, merev, nehéz vagy gyűrődő anyagokból készült ruhák helyett olyan darabok kaptak főszerepet, amelyek tökéletes kényelmet biztosítanak minden tevékenységhez, legyen az egy óriási mászóka meghódítása a kalandparkban, vagy egy csendes teadélután a babaház lakóival. A pihe-puha pólók, joggerek és melegítő szettek ráadásul nemcsak a finom textilek, hanem a kedves és vidám minták miatt is a gyerekek kedvencei lesznek!

A kislányok számára tervezett darabokat Elsa, a királylány, pasztell csillagok, flitterek és csillogó unikornisok díszítik – a kisfiúk pedig olyan vagány minták közül válogathatnak majd, mint a Verdák, a menő kamuflázs printek és dinós motívumok. A márka a hűvösebb, szabadtéri programokra pedig színes, steppelt pufidzsekikkel készül – a mi abszolút kedvencünk például mindenképpen a virágos, műszőrmével szegélyezett kapucnis kabátka lesz!

Az F&F áruházai ráadásul augusztus 1-étől szeptember 25-éig szuper szabadidős ruha ajánlatokkal várja a családokat (például jogger vagy póló ajánlattal), a kijelölt termékeket szuper árakon vásárolhatjuk majd meg a csemetéinknek – egyúttal elkalandozhatunk a női osztályra is, hogy mi is felfrissítsük az őszi ruhatárunkat!

Még több inspiráció: f-f.com

Árak: csillagos ruha – 1490 Ft űrhajós ruha – 1490 Ft zokni – 3 pár/1190 Ft csillogós cipő – 3490 Ft színes dzsekik – 4490 Ft leggings – 2290 Ft/2db/csomag pillangós felső – 1990 Ft fiú hosszú ujjú póló – 3 db/2490 Ft fiú nadrág – 2490 Ft virágos dzseki – 7490 Ft kislány póló – 2990 Ft kislány farmer – 3490 Ft csillagos mellény – 3990 Ft kislány felső – 3db/3990 Ft

Promóció