Virágos forgataggal újít parfümfronton a Dior (x)

2019. március 11. |

Már nagyon vártuk a tavaszt – a Dior új illatával mesés rózsavirág-felhőbe burkolózhatunk ebben az évszakban.

Az új Miss Dior Eau de Toilette egy üdítően élénk, virágos forgatag. Egy őrűlt keringő, mely körbetáncolja a Grasse-i rózsát, friss gyöngyvirág-fátyollal, mely olyan légies, mint egy tüllszoknya. Egy sugárzó Miss Dior, mely elengedi magát az élet és a szerelem végtelen forgatagába.

“A Miss Dior Eau de Toilette szívében kibontakozik a gyengéd és fényűző Centifolia-rózsa, teljes szépségében. Egy egyedi, üdítő tulajdonságot akartam adni ennek a parfümnek, gyöngyvirág illatba vonva.” – mondta Francois Demachy, a Dior-ház parfümőre.

Az új illatban a vérnarancs és mandarin csillogó zamata dobja fel a felső illatokat, míg a gyöngyvirág frissességet és derűt hoz a Grasse-i rózsának. Az alap Patchouli illat pedig a boldog elemeket emeli ki a mesterkompozícióból. A tavaszi megújulás tökéletes kelléke ez a kifinomult üvegbe zárt illat.

Az Eau de Toilette örvényének középpontjába helyezett fűszeres Grasse-i rózsát Grasse földjein termesztették a Dior exkluzív partnerei. Hagyományosan minden évben májusban jön el a betakarítás időszaka, hogy megőrizzék ennek az értékes és gyengéd virágnak minden tulajdonságát.

Fotó: Dior Parfums

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek