Virágos forgataggal újít parfümfronton a Dior (x)

2019. március 11.
Már nagyon vártuk a tavaszt – a Dior új illatával mesés rózsavirág-felhőbe burkolózhatunk ebben az évszakban.

Az új Miss Dior Eau de Toilette egy üdítően élénk, virágos forgatag. Egy őrűlt keringő, mely körbetáncolja a Grasse-i rózsát, friss gyöngyvirág-fátyollal, mely olyan légies, mint egy tüllszoknya. Egy sugárzó Miss Dior, mely elengedi magát az élet és a szerelem végtelen forgatagába.

“A Miss Dior Eau de Toilette szívében kibontakozik a gyengéd és fényűző Centifolia-rózsa, teljes szépségében. Egy egyedi, üdítő tulajdonságot akartam adni ennek a parfümnek, gyöngyvirág illatba vonva.” – mondta Francois Demachy, a Dior-ház parfümőre.

Az új illatban a vérnarancs és mandarin csillogó zamata dobja fel a felső illatokat, míg a gyöngyvirág frissességet és derűt hoz a Grasse-i rózsának. Az alap Patchouli illat pedig a boldog elemeket emeli ki a mesterkompozícióból. A tavaszi megújulás tökéletes kelléke ez a kifinomult üvegbe zárt illat.

Az Eau de Toilette örvényének középpontjába helyezett fűszeres Grasse-i rózsát Grasse földjein termesztették a Dior exkluzív partnerei. Hagyományosan minden évben májusban jön el a betakarítás időszaka, hogy megőrizzék ennek az értékes és gyengéd virágnak minden tulajdonságát.

Fotó: Dior Parfums