Viszkok Fruzsival teszteltük: Huawei P30 Pro

2019. április 12.
2019-ben a fotózás önkifejezés formája, amely már nem csak a profi fotósok kiváltsága – hála az olyan termékeknek, mint a Huawei legújabb telefonja, a P30 Pro. Viszkok Fruzsival teszteltük, mi mindent tud ez a letisztult csodakészülék.

Viszkok Fruzsi mintegy 367 ezer feliratkozót számlál a YouTube-on. Influencerként az önkifejezés a lételeme, amely mára teljesen egybeforrt a mindennapjaival:  közösségi média-beli szerepére, az öltözködésre, a videózásra és a fotózásra egyaránt így tekint. Utóbbihoz kompromisszummentes, professzionális készüléket, a Huawei P30 Pro-t használja.

„A képek és a videók, amelyeket megosztok, mind egy-egy darabkája annak, hogy hogyan látom a világot és mit szeretnék magamról közvetíteni az embereknek” – mondja. Szerinte éppen azért nézik ennyien a videóit, mert követői a hétköznapi lányt látják benne, aki akár a barátnőjük is lehetne. Fruzsi nem egy hamis, tökéletes én bemutatására törekszik, hanem sokkal inkább a lecsupaszított valóság megjelenítésére, amellyel azonosulni tudnak a nézők. Ez viszont nem jelenti azt, hogy  ne lehetne mindezt professzionális minőségben megmutatni!

A fiatal influencer  tevékenysége kezdetben a szépségápolásra fókuszált, majd a könyvek, az utazás, a rendszerezés és az időbeosztás témaköre felé kezdett fordulni. Ezek a fotogén témák megbízható készülékért kiáltanak. „Utazások alkalmával szeretek leginkább fotózni, és ilyenkor visszatérő tematika nálam, hogy szeretem megörökíteni azt, ahol épp állok. Ilyenkor felülnézetből látszódik a lábam, és mindig valamilyen különleges csempét, kövezetet vagy padlót látni a képeken. Szerintem ezzel nagyon jól meg lehet fogni egy hely hangulatát, hiszen rögtön átjönnek a sajátos színek és textúrák.”

A vibráló színek művészi igényességű megragadásához a Huawei P30 Pro telefon a legjobb választás, mely az Instagramon népszerű makrofotók terén is profi fényképezőgépeket meghazudtoló módon teljesít. „Nagyon szeretem a telefon különleges bokeh-effekt kínálatát. Kedvencem a szívecskés verzió, amely bármilyen unalmas képet fel tud dobni” – mondja a véleményvezér. Továbbá Fruzsi gyakran szokott fotózni nem ideális fényviszonyok között is. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a telefon kamerája sötétben, – akár még éjszaka is – nagyon éles és élénk képeket tudjon készíteni. A P30 Pro éjszakai funkciójával naplementét vagy éjszakai buliképeket sem lehetetlen minőségi módon megörökíteni.

Promóció