Viszkok Fruzsival teszteltük: Huawei P30 Pro

2019. április 12. |

2019-ben a fotózás önkifejezés formája, amely már nem csak a profi fotósok kiváltsága – hála az olyan termékeknek, mint a Huawei legújabb telefonja, a P30 Pro. Viszkok Fruzsival teszteltük, mi mindent tud ez a letisztult csodakészülék.

Viszkok Fruzsi mintegy 367 ezer feliratkozót számlál a YouTube-on. Influencerként az önkifejezés a lételeme, amely mára teljesen egybeforrt a mindennapjaival:  közösségi média-beli szerepére, az öltözködésre, a videózásra és a fotózásra egyaránt így tekint. Utóbbihoz kompromisszummentes, professzionális készüléket, a Huawei P30 Pro-t használja.

„A képek és a videók, amelyeket megosztok, mind egy-egy darabkája annak, hogy hogyan látom a világot és mit szeretnék magamról közvetíteni az embereknek” – mondja. Szerinte éppen azért nézik ennyien a videóit, mert követői a hétköznapi lányt látják benne, aki akár a barátnőjük is lehetne. Fruzsi nem egy hamis, tökéletes én bemutatására törekszik, hanem sokkal inkább a lecsupaszított valóság megjelenítésére, amellyel azonosulni tudnak a nézők. Ez viszont nem jelenti azt, hogy  ne lehetne mindezt professzionális minőségben megmutatni!

A fiatal influencer  tevékenysége kezdetben a szépségápolásra fókuszált, majd a könyvek, az utazás, a rendszerezés és az időbeosztás témaköre felé kezdett fordulni. Ezek a fotogén témák megbízható készülékért kiáltanak. „Utazások alkalmával szeretek leginkább fotózni, és ilyenkor visszatérő tematika nálam, hogy szeretem megörökíteni azt, ahol épp állok. Ilyenkor felülnézetből látszódik a lábam, és mindig valamilyen különleges csempét, kövezetet vagy padlót látni a képeken. Szerintem ezzel nagyon jól meg lehet fogni egy hely hangulatát, hiszen rögtön átjönnek a sajátos színek és textúrák.”

A vibráló színek művészi igényességű megragadásához a Huawei P30 Pro telefon a legjobb választás, mely az Instagramon népszerű makrofotók terén is profi fényképezőgépeket meghazudtoló módon teljesít. „Nagyon szeretem a telefon különleges bokeh-effekt kínálatát. Kedvencem a szívecskés verzió, amely bármilyen unalmas képet fel tud dobni” – mondja a véleményvezér. Továbbá Fruzsi gyakran szokott fotózni nem ideális fényviszonyok között is. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a telefon kamerája sötétben, – akár még éjszaka is – nagyon éles és élénk képeket tudjon készíteni. A P30 Pro éjszakai funkciójával naplementét vagy éjszakai buliképeket sem lehetetlen minőségi módon megörökíteni.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera