Gyöngyből fakadó virágillat a Diortól

2019. május 20.
Hosszabbítsd meg a J’adore élvezetet egy gyönyörű és érzéki rituáléval. Az új Roller-Pearl formátumban most új módon élvezheted a legendás virágcsokrot. A J’adore amphora szexi on-the-go megjelenést kap, így már mindenhova magunkkal vihetjük.

J’adore Roller-Pearl

A J’adore amphora üveg egy új, szexi on-the-go megjelenést kapott. A mindenhova magunkkal vihető ékszerpalackban az Eau de Parfum most szabadon utazhat a táskánkban. A miniatűr amfora nőiesebb, mint valaha. Nyíltan mutatja magát, hangsúlyozva a tiszta nőiesség érzékiségét. A gyengéd gyöngy fényűzően halad végig a nyak vagy a csukló felületén, bőségesen és hűségesen átadva e legendás virágcsokor illatait. Jázmin és ylang-ylang illat bontakozik ki teljes összhangban az elképesztően friss és érzéki parfüm szívében. Használata egyszerű, hála az elegáns és ultra-érzéki gesztusnak. A saját szemnek, vagy akár mindenki szeme láttára, ennek a parfümnek a használata egy különleges pillanat, és te döntöd el, hol és mikor van kedved átélni. A gyengéd gyöngyszemet görgesd végig a pulzus pontokon: a nyak vonalain és a csuklón.

J’adore, Huile Divine

Az emblematikus amfora üveg vonalain belül az új J’adore Huile egy isteni meghívás az azonnali élvezetre. A permetező kupak segítségével bőségesen befújhatod bőröd, az új forma pedig érzéki és egyenletes alkalmazást biztosít. A selymes illatfelhő gyengéden vonja be a bőrt. A finom textúra kényelmesen eloszlik a bőr felületén, helyet adva a J’adore emblematikus illatának a kibontakozásra. A virágcsokor illatai, amelyben a jázmin és rózsa ragyog, kibontakozva egy sósabb illatot is felszabadít, mely megfürdeti a bőrt a napsugarakban. Az érzéki és tűnékeny selyem hamar felszívódik, és gazdagon hidratálja a bőrt, szaténszerű érintést hagyva maga után. Ragyogóan kiemeli a lebarnult bőr árnyalatait, és megnyugtató puhaságot hagy maga után. Az Eau de Parfume-al együtt használva, a Huile Divine fokozza az illat rituáléját. A tökéletes duó, amit ajándékozhatsz magadnak, vagy bárkinek, aki szereti a J’adore illatokat.

Promóció