Gyöngyből fakadó virágillat a Diortól

2019. május 20. |

Hosszabbítsd meg a J’adore élvezetet egy gyönyörű és érzéki rituáléval. Az új Roller-Pearl formátumban most új módon élvezheted a legendás virágcsokrot. A J’adore amphora szexi on-the-go megjelenést kap, így már mindenhova magunkkal vihetjük.

J’adore Roller-Pearl

A J’adore amphora üveg egy új, szexi on-the-go megjelenést kapott. A mindenhova magunkkal vihető ékszerpalackban az Eau de Parfum most szabadon utazhat a táskánkban. A miniatűr amfora nőiesebb, mint valaha. Nyíltan mutatja magát, hangsúlyozva a tiszta nőiesség érzékiségét. A gyengéd gyöngy fényűzően halad végig a nyak vagy a csukló felületén, bőségesen és hűségesen átadva e legendás virágcsokor illatait. Jázmin és ylang-ylang illat bontakozik ki teljes összhangban az elképesztően friss és érzéki parfüm szívében. Használata egyszerű, hála az elegáns és ultra-érzéki gesztusnak. A saját szemnek, vagy akár mindenki szeme láttára, ennek a parfümnek a használata egy különleges pillanat, és te döntöd el, hol és mikor van kedved átélni. A gyengéd gyöngyszemet görgesd végig a pulzus pontokon: a nyak vonalain és a csuklón.

J’adore, Huile Divine

Az emblematikus amfora üveg vonalain belül az új J’adore Huile egy isteni meghívás az azonnali élvezetre. A permetező kupak segítségével bőségesen befújhatod bőröd, az új forma pedig érzéki és egyenletes alkalmazást biztosít. A selymes illatfelhő gyengéden vonja be a bőrt. A finom textúra kényelmesen eloszlik a bőr felületén, helyet adva a J’adore emblematikus illatának a kibontakozásra. A virágcsokor illatai, amelyben a jázmin és rózsa ragyog, kibontakozva egy sósabb illatot is felszabadít, mely megfürdeti a bőrt a napsugarakban. Az érzéki és tűnékeny selyem hamar felszívódik, és gazdagon hidratálja a bőrt, szaténszerű érintést hagyva maga után. Ragyogóan kiemeli a lebarnult bőr árnyalatait, és megnyugtató puhaságot hagy maga után. Az Eau de Parfume-al együtt használva, a Huile Divine fokozza az illat rituáléját. A tökéletes duó, amit ajándékozhatsz magadnak, vagy bárkinek, aki szereti a J’adore illatokat.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek