3 napos szépségprogram a Beauty&Style kiállításon a Hungexpón

2019. október 13. |

Tarts velünk október 18-20. között hazánk legnagyobb szépségipari rendezvényén, a BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon!

3 nap alatt a szépségápolás 3 nagy területe, azaz a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás mutatkozik be színes kiállítói kínálattal, innovációkkal, a legújabb szépségtrendekkel és a legjobb termékekkel a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt.

Van 3 érvünk, amely miatt minden szépségrajongónak ez a szépségprogram kihagyhatatlan!

  1. Kiállítóink a legjobb szakembereikkel várnak Téged. Testközelből, szakértők tanácsadása mellett ismerheted meg a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit.
  2. 3 napos programsorozat, melynek középpontjában TE és a szépségápolás szerepel. Látványos szakmai show-n, bemutatókon elleshetsz pl. sminkelési trükköket. Pohorelli Betti, BEAUTY & Style kiállítás szakmai nagykövete, make-up artist szem és száj hangsúlyos sminkelési technikákat mutat be. Az Inglot sminkmárka Véger Fibi profi make-up artist segítségével mutatja be legújabb szenzációs sztárkollekcióját, Liptai Claudia limitált kiadású Inglot termékeit. A művésznő a nagyszínpadi program mellett az Inglot standon találkozik az érdeklődő látogatókkal, sőt egy közönségtalálkozót is szervezünk számára! Feller Adrienne az illóolajok lenyűgöző hatásáról tart előadást, míg a Paprika Pharma Kft. a natúrkozmetikumok lábápolásban történő használatát ismerteti. Továbbá a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműves Tagozata, mint a kiállítás szakmai partnere magas színvonalú előadásokkal készül a szakma és a nagyközönség részére is, téma lesz például a szépségipari szakképzés, az öregedő bőrök elektrokozmetikai készülékekkel történő kezelése, a francia manikűr anyagai és azok a kéz- és lábbőrre gyakorolt hatásai, a körömbetegségek legújabb kezelési terápiáinak ismertetése, a kozmetikában használt fényterápiás újdonságok bemutatása. A szakemberek további hasznos tippeket szerezhetnek a reklamációk kezeléséhez vagy a felelősségbiztosítással kapcsolatban.
  3. Szeretnél ötletet az esküvői sminkedhez, körmödhöz? Vagy érdekelnek a hajfonások? Ilyen versenyszámokban is megnézheted, hogy dolgoznak a profik. A kiállításon több, mint 40 versenyszámból lehet inspirálódni úgy, mint a 61. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokságon, idén először a Nemzetközi Pillás Kupán, a III. Országos Kozmetikai Masszázsversenyen és a kéz- és lábápolási versenyeken.

Plusz egy nyomós érv: RÚZSREKORD!

Bővebb információ a www.beautyandstyle.hu oldalon olvasható.

Hasznos információ: szépségipari szakemberek regisztráció ellenében ingyenesen látogathatják a kiállítást és a rendezvény ideje alatt a látogatók térítésmentesen parkolhatnak a Hungexpo területén.

Találkozunk? Találkozzunk 2019. október 18 – 20. a BEAUTY & Style Kiállításon!

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek