3 napos szépségprogram a Beauty&Style kiállításon a Hungexpón

2019. október 13.
Tarts velünk október 18-20. között hazánk legnagyobb szépségipari rendezvényén, a BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon!

3 nap alatt a szépségápolás 3 nagy területe, azaz a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás mutatkozik be színes kiállítói kínálattal, innovációkkal, a legújabb szépségtrendekkel és a legjobb termékekkel a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt.

Van 3 érvünk, amely miatt minden szépségrajongónak ez a szépségprogram kihagyhatatlan!

  1. Kiállítóink a legjobb szakembereikkel várnak Téged. Testközelből, szakértők tanácsadása mellett ismerheted meg a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit.
  2. 3 napos programsorozat, melynek középpontjában TE és a szépségápolás szerepel. Látványos szakmai show-n, bemutatókon elleshetsz pl. sminkelési trükköket. Pohorelli Betti, BEAUTY & Style kiállítás szakmai nagykövete, make-up artist szem és száj hangsúlyos sminkelési technikákat mutat be. Az Inglot sminkmárka Véger Fibi profi make-up artist segítségével mutatja be legújabb szenzációs sztárkollekcióját, Liptai Claudia limitált kiadású Inglot termékeit. A művésznő a nagyszínpadi program mellett az Inglot standon találkozik az érdeklődő látogatókkal, sőt egy közönségtalálkozót is szervezünk számára! Feller Adrienne az illóolajok lenyűgöző hatásáról tart előadást, míg a Paprika Pharma Kft. a natúrkozmetikumok lábápolásban történő használatát ismerteti. Továbbá a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműves Tagozata, mint a kiállítás szakmai partnere magas színvonalú előadásokkal készül a szakma és a nagyközönség részére is, téma lesz például a szépségipari szakképzés, az öregedő bőrök elektrokozmetikai készülékekkel történő kezelése, a francia manikűr anyagai és azok a kéz- és lábbőrre gyakorolt hatásai, a körömbetegségek legújabb kezelési terápiáinak ismertetése, a kozmetikában használt fényterápiás újdonságok bemutatása. A szakemberek további hasznos tippeket szerezhetnek a reklamációk kezeléséhez vagy a felelősségbiztosítással kapcsolatban.
  3. Szeretnél ötletet az esküvői sminkedhez, körmödhöz? Vagy érdekelnek a hajfonások? Ilyen versenyszámokban is megnézheted, hogy dolgoznak a profik. A kiállításon több, mint 40 versenyszámból lehet inspirálódni úgy, mint a 61. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokságon, idén először a Nemzetközi Pillás Kupán, a III. Országos Kozmetikai Masszázsversenyen és a kéz- és lábápolási versenyeken.

Plusz egy nyomós érv: RÚZSREKORD!

Bővebb információ a www.beautyandstyle.hu oldalon olvasható.

Hasznos információ: szépségipari szakemberek regisztráció ellenében ingyenesen látogathatják a kiállítást és a rendezvény ideje alatt a látogatók térítésmentesen parkolhatnak a Hungexpo területén.

Találkozunk? Találkozzunk 2019. október 18 – 20. a BEAUTY & Style Kiállításon!

Promóció