Limitált kiadású make-up kollekcióval rukkolt elő Liptai Claudia

2019. október 03.
INGLOT by Liptai Claudia néven mutatták be a Broadway kedvenc sminkmárkájának legújabb, hazai együttműködését.

Az Inglot valóságos magasrepülésben van az utóbbi időben, nemcsak külföldön, de Magyarországon is. A sminkmárka ismert a hírességekkel, influencerekkel közös projektjeiről, amit most már itthon is szépen megalapozott. Legújabb együttműködésük eredménye a Liptai Claudiával együtt alkotott kollekció.


Az Inglot –amelynek egyébként világszintű márkanagykövete nem más, mint Jennifer Lopez – nem spórolt a limitált széria megalkotásakor: nude színű körömlakk, fedőlakk, száradást segítő folyadék, tölthető Flexi paletta (8 színárnyalat melegebb és elegánsabb, hűvösebb színárnyalatokkal), folyékony highlighter, csillám, rúzs és szájfény duó, matt szájceruza, mattra száradó liptint és pirosító alkotja.

A december 31-ig kapható kollekció összeállításakor arra törekedtek, hogy olyan szettet alkossanak, melynek segítségével hétköznapi sminket, alkalmibb, fényűzőbb make-up-ot vagy akár egy kifejezetten elegáns, nagyvilági lookot is el lehet készíteni.

Amit az Inglotról tudni érdemes

A nagyon is nyitott, befogadó, modern szemléletű lengyel brand szenvedéllyel kiáll az általa képviselt ügyek mellett, – legyen az a környezetvédelem, az LMBTQ ügy. A vegén termékeit pedig az Európai Unión belül gyártják, így garantáltan állatkísérlet-mentes fejlesztéssel és gyártási technológiával készülnek.