Ezek a trendek várnak rád a csípős, őszi napokon!

2019. október 24. |

Habár az indián nyár még javában tombol, mégsem árt, ha előre gondolkodunk az őszi ruhatárunk melegebb darabjain! Egyre közelebb kerülünk a csípősen hűvös őszhöz, aminek két legfontosabb alapdarabja a puha és kényelmes pulóver vagy kardigán, illetve egy meleg kabát. Az F&F segítségével most bemutatjuk azokat a fazonokat, színeket és mintákat, amiket bármikor tudsz sportosan, de akár elegánsan is viselni a megfelelő darabok kombinálásával és stílusosabbak, mint valaha.

Bátran variáld a színeket! Először általában mindenki valamilyen sötét színre asszociál, mint például a fekete, szürke vagy barna, de ennek miért is kellene így lennie? Válassz egy élénk színű pulóvert és kombináld egy harmonizáló kabáttal, legyen az egy szövetkabát, műszőrme vagy teddy coat!

A pulóvereket és vastag kardigánokat viselheted akár kabát helyett is, amíg még kellemesen hűvös az idő. Vedd egy vékonyabb garbó fölé, amit kombinálhatsz egy stílusos ceruzaszoknyával vagy magasított derekú nadrággal is. Garantáltan ütős kombináció lesz!

További inspiráció: f-f.com

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

A Danone Nutricia Mikulása beteg gyermekek ünnepét  varázsolta szebbé ajándék

A Danone Nutricia Mikulása beteg gyermekek ünnepét varázsolta szebbé

Meggyújtották a harmadik adventi gyertyát is a Csíksomlyói Árvácska betlehemes játéka után Budapesten advent budapesten

Meggyújtották a harmadik adventi gyertyát is a Csíksomlyói Árvácska betlehemes játéka után Budapesten

Exkluzív meglepetés karácsonyra ajándékutalvány

Exkluzív meglepetés karácsonyra