Otthon, édes otthon

2018. november 23.
Ugye ismerős az az érzés, amikor kicsit kifakult tréningruhánkban és felemás zoknikban megfogadjuk, hogy ebben a szezonban végre beruházunk a tökéletes otthoni ruhatárba?

Megkeressük a legpihepuhább mackónadrágot a vele színben harmonizáló felsővel a hidegebb napokra, és megvesszük a legizgalmasabb csipkés darabokat a különleges alkalmakra. Veszünk egy igazi menő pizsama szettet, egy vastag plüss zoknit és egy meleg köntös amiért szívesen nyúlunk ki a zuhanyfülkéből még a leghidegebb napokon is.

Az F&F segítségével most egyszerűen és gyorsan beszerezhetjük mindezt, ugyanis az idei kollekció telis-tele van különböző stílusú, meseszép otthoni ruhadarabokkal. Vicces feliratos tréningfelsőkkel, kockás, illetve az ünnepek hangulatát idéző csillagos és karácsonyfadíszes pizsamákkal, pasztell színű szatén kombinékkel, és csodálatos fehérneműkkel. Bármilyen stílusú otthoni viseletet is keresünk most biztosan nem fogunk csalódni az üzletek polcait böngészve. A pizsamák és tréningek mellett a meleg köntösöket, a bélelt kötött zoknikat és a puha szőrös papucsokat is megtalálhatjuk, amik szintén a tél fontos ruhadarabjai lesznek. Ha egy igazán különleges kiegészítőre vágyunk szerezzünk be egy bordó csillagmintás házi csizmát vagy egy piros flitteres mamuszt, ami extra melegséget nyújt a hideg időszakban. Az intimebb pillanatokra pedig válasszunk egy hosszú ujjú csipke body-t, ami egyszerre kényelmes és csábító is.

Amennyiben már a karácsonyi ajándékozás jár a fejünkben, vagy csak egyszerűen a család többi tagját is szeretnénk meglepni valamivel, akkor is jó helyen járunk, hiszen az F&F férfi és gyerek kollekciójában is csodás darabokat találhatunk. Egy menő férfi kockás flanel pizsamaszett egy rénszarvasos tréningruha, egy cuki dinós pulcsi vagy egy unikornisos papucs a család többi tagjának is garantáltan megmelengeti a szívét.

További inspiráció: f-f.com

Promóció