A Mango új kiadványának fő alkotóeleme a művészet és a közösség

2019. november 19. |

A kiadványt Londonban, egy bensőséges vacsora alkalmával fotózták, és a barátság, a barátokkal töltött idő értékét helyezi előtérbe. Quentin és Jemima Jones nővérek voltak az esemény házigazdái, és közeli barátaik vettek részt rajta.

Ebben a barátságról és a közösségről szóló, gyönyörű történetben a Mango megkérte a Jones nővéreket, hogy lássák vendégül barátaikat egy vacsorára. A találkozón Jemima Jones, a közismert londoni Tart catering cég alapítója és nővére, Quentin, művész és fotós, nyitották meg előttünk lakásuk ajtajait, hogy inspiráljanak minket, és üdvözöljék az ünnepi szezont.

Az esemény vendégei a divat és a kulturális élet nagy nevei, a házigazdák baráti körének tagjai: Waris Ahluwalia, a tervező és színész; Greta Bellamacina színésznő, filmes és költő és férje, Robert Montgomery, az elismert grafikus. Sofía Sánchez de Betak, a Mango nagykövete és kreatív igazgató; Hikari Yokoyama, művészeti és formatervezési tanácsadó és végül Kit Butler modell.

A 70-es évek képezték a kollekció központi inspirációját a csipke, a bőr és a bársony kombinációjával. A csillogás, a flitterek és a rojtok minden változatukban jelen vannak, és bármely összeállítást vidámmá és elegánssá varázsolnak.

A neves fotósnő, Cass Bird célja, hogy ez a kiadvány a barátokkal együtt töltött éjszakák esszenciáját közvetítse, követve a társaság egységességének értékeit, a márka nélkülözhetetlen részét. A közösség értéke áthatja a Mango különféle akcióit és kampányait, így a barátság, az együtt töltött idő és a saját identitás mindig szerepel az általa közvetített diskurzusban.

A galériában megnézheted a női kollekciót!

 

 

A férfiak számára a szezon legfontosabb elemei az alapvető dzsekik és a keresztezett kabátok. Az egyik alapvető összeállítás különböző színű bársony zakókat elegyít kötött pulóverekkel.

A galériában megnézheted a férfi kollekciót!

shop.mango.com/hu

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera