Ess szerelembe a Kazar cipőkkel télen is!

2019. november 22. |

Letisztult vonalvezetés, merész anyaghasználat és feltűnő részletek jellemzik a Kazar Fall in Love kollekcióját, amelyek stílustól függetlenül finom eleganciát csempésznek a mindennapi és az alkalmi szettekbe.

A gondos anyagválasztást és a magas minőséget képviselő Kazar divatmárka Fall in Love kollekciójának darabjai a szenvedély, az érzékiség és az egymásra való odafigyelés ihletésében születtek.

A klasszikus fekete mellett aranyló homok- és rozsdabarna, lila és füstszürke dominál a modelleken. Az évszakra jellemző, visszafogott színeket az eltérő kiképzésű bőrök – a matt, a velúr, a lakk és a nyomott minták – kombinálása teszi izgalmassá. A hangsúlyos daraboknál feltűnő csatok, szegecs és markáns logó díszítések,, valamint hosszú fűzők vonják magukra a figyelmet.

Az új kollekciót megtalálod a Kazar márkaüzletekben az Allee-ban, az Arena Mallban, a Váci utca 28. alatt és a Westend City Centerben, valamint a kazar.com webáruházban is.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera