A stílusosság mindig trendi

2019. december 13.
A stílus egyediséget, kifinomultságot és magabiztosságot ad. A stílusunk nemcsak a ruháinkon múlik, a kiegészítők, amiket viselünk, éppen annyira meghatározó elemei az outfittünknek. 2019 egyik legstílusosabb kiegészítője a Freebuds 3, a Huawei új vezeték nélküli fülhallgatója.

Ismerd meg a Freebuds 3-at!

Intelligens zajszűrés, stúdió minőségű hangzásvilág, gyors és profi működés jellemzi a Huawei új vezeték nélküli fülhallgatóját.

Az információs és telekommunikációs technológiák területén szerzett több mint 30 éves tapasztalat segítségével a Huaweinél megalkották a jövő fülhallgatóját. Az újításnak köszönhetően tényleg csökkennek a környezeti zajok a telefonbeszélgetéseink közben, de ami még legalább ennyire fontos, hogy a másik fél is sokkal tisztábban hallhat bennünket.

Nyugodtan telefonálhatsz az utcán, étteremben, csendben vagy zajban, mert a Freebuds 3 valódi partnerként segíti a kommunikációdat.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell felpattanod a vacsoraasztaltól, nem kell egy csendes zugot keresned a legjobb szórakozóhelyen, nem kell leszállnod a buszról, amikor a legjobb barátnőddel a világ nagy dolgairól beszélgettek. De ez azt is jelenti, hogy a szerelmeddel is úgy suttoghatsz, mintha szorosan össze lennétek bújva, pedig lehet, hogy ő éppen a világ másik végéről vágyakozik utánad.

A Huawei Freebuds 3 vezeték nélküli fülhallgató azonban nemcsak a meghitt telefonbeszélgetésekben partner. A zenehallgatáshoz is kristálytiszta hangzást nyújt, még akár a metróban is. Nincs késletetés, nincs interferencia. A hangcsatornák egyenesen az okoskészülékből érkeznek a fülhallgatóba, egyidejűleg, de mégis egymástól függetlenül, így valódi sztereó hangzást biztosítanak, akármilyen zsúfolt térben is jársz, akármekkora a zaj körülötted.

Használni pedig pofonegyszerű!

Csak egy dupla koppintás, és máris dúdolhatod a kedvenc számodat. Amikor a jobb oldalon koppintasz, indul a zenelejátszás, amikor pedig bal oldalra koppintasz, élvezheted az aktív zajszűrést, így akár suttogva is telefonálhatsz.

A legjobb szám közben hívott fel a barátnőd?

Nem gond, nem maradsz le semmiről. Amint kivesszed a füledből a Freebuds 3 fülhallgatót, a lejátszás szünetel, így amikor visszateszed, éppen onnan folytathatod, ahol abbahagytad!

Végül, nekünk, nőknek az sem hátrány, hogy nem csak az eszköz hangzása kényeztet, hanem a látványa is gyönyörködtet bennünket. A természet által inspirált kerek töltőtok szép dizájnja mellett rendkívül kompakt kialakítású, így bárhova magunkkal vihetjük, hiszen kényelmesen elfér a legkisebb táskában is.

Promóció