Milyen szettet válassz a géllakhoz?

2020. február 24. |

A műkörömépítés egyik legfontosabb kelléke az UV-LED-lámpa. Neked is nagy fejtörést okoz, hogy mi alapján válaszd ki a legmegfelelőbbet? Megosztunk veled néhány fontos szempontot, ami segít téged, hogy eligazodj, és a legjobb döntést hozd.

Mire szeretnéd használni és milyen gyakorisággal?

Profi körmösként dolgozol, vagy csak hobbi körömkészítő vagy? Napi szinten használnád a lámpát, vagy csak havi egyszer?

Napi rendszeres használat mellett érdemes 48 W-os UV-LED-lámpában gondolkodni. Előnyük, hogy már időkapcsolóval is rendelkeznek, akár 15 másodperc után a világítás lekapcsol, így jelzi, hogy a zselé már megkötött. Ezeknél a modern lámpáknál csőcserét már nem kell végezned, mert élettartamuk nagyon hosszú, évekig tudod használni, hogy a körmök a lehető legjobban megkössenek, és remek munkák kerüljenek ki a kezed közül.

Amennyiben hetente készítesz egy-egy vendégnek körmöket, akkor elegendő lehet egy 24 W-os, UV-LED-lámpa. Ezekben a lámpákban a géllakk már 30 másodperc, de a zselé is 1-2 perc alatt megköt.

Hobbi körömkészítő vagy?

Nyilván nem szeretnél sokat költeni lámpára, így egy 9 W-os vagy 18 W-os UV-LED-lámpa megvásárlása is elegendő. A géllakk és a zselé ezekben is nagyon gyorsan, 1-2 perc alatt megköt.

Érdemes tudnod, hogy az új fejlesztésű géllakkok, illetve zselék már LED-fény alatt is megkötnek, ráadásul a kötési idejük is sokkal gyorsabb ezekben a kombinált UV-LED-lámpákban, 3 percről akár a felére csökken. A LED-lámpák fénycsövei magasabb élettartamúak.

Praktikus tippek

Kisebb lámpát keresel, ami az asztalodon is kényelmesen elfér?

A 9W-os, vagy a 18W-os lámpák kis helyen is elférnek, ezért helytakarékosak.

Fontos számodra a modern kinézet vagy az egyediség?

Manapság már számtalan színű és mintájú lámpa közül válogathatsz, így ha szalonba választod, megtalálod a leginkább odaillőt.

Könnyen tisztítható lámpát keresel?

Fontos szempont lehet egy géllakk-szettnél a forma kiválasztása is, különösképpen akkor, ha lábápolásra is használod a lámpádat. Érdemes olyat választani, aminek az alja kivehető, így ha leteszed a földre, akkor könnyen aláhelyezhető a láb.

Bővebb infó ITT!

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek