Angol rózsakerteket idéző körömlakkok

2020. február 21.
Nagy eséllyel megtaláltuk az egyik kedvenc tavaszi körömlakk-kollekciónkat, mégpedig a CND buja virágos kerteket idéző sorozatával. Lessétek meg ti is!

Már a tavaszi megújulásra hangol a CND körömlakkóriás, a márka ugyanis egy komplett virágoskerttel jött ki, legalábbis színek terén. Az English Garden kollekcióban hat sokoldalú szín sorakozik fel a hűvös pasztelles árnyalatoktól az elegáns nude tónusokig. Egészen romantikus, nőies színpalettát sikerült megálmodniuk a közelgő tavasz jegyében, amely egy virágba borult angol kertre emlékeztet leginkább – összhangban a szezon divatszíneivel.

Ami pedig a pontos színskálát illeti: a Flowerbed Folly modern, sötét barnás árnyalat, a Soft Peony meleg, krémes rózsaszín, a Lady Lilly klasszikus, félig áttetsző, cukorkára emlékeztető fehér, a Kiss from a Rose erőteljes rágógumi rózsaszín, a Magical Topiary pasztell mentazöld, a Carnation Bliss pedig hideg, lágy tónusú rózsaszín.
„Ez a kollekció tényleg olyan, mint a tavasz kezdete. Szeszélyes válogatás pasztellszínekből, amely gyönyörű kerti kirándulásra hív” – nyilatkozta az új sorozatról Jan Arnold, a CND alapítója és stílusigazgatója.

Az új körömlakkok egyébként elérhetők a márka három termékvonalának színpalettáján is, ami pedig az árakat illeti, a Vinylux 2990 Ft, a Vinylux 2-in-1 3990 Ft, a Shellac pedig 5990 Ft.


Ezt már olvastad?