Készüljön fel a karácsonyi nagytakarításra a Rowentával!

2020. november 12.
A karácsonyi előkészületeknek minden háztartásban szerves részét képezi az alapos takarítás, majd a tiszta otthon hangulatos dekorációval, csillogó díszekkel történő feldíszítése. Amennyiben idén a takarítás része nincs éppen kedvére, lepje meg magát egy új házi segítővel, mely egykettőre elvégzi a munka kellemetlenebb részét, hogy mihamarabb karácsonyi hangulatban pompázhasson a lakás.

Egyszerre porszívóz és fel is mos, a padlótól a plafonig mindent kitakaríthat vele!

A forradalmian új Rowenta Air Force FLEX 560 AQUA (RH9490) vezeték nélküli porszívóval a karácsonyi előkészületek igazán kellemesen telnek majd. Hát még akkor, ha hajlékonyságának köszönhetően előkerül egy rég elveszettnek hitt emlék, például egy a kanapé mögé beesett fénykép, melynek köszönhetően újra átélheti a pillanatot, amikor az készült… Ilyen egy igazi karácsonyi meglepetés!rowenta_air-force-flex-aqua_rh9490_4

Hajlékony szerkezetének köszönhetően a porszívófejjel akár 5x messzebbre elérhet a legalacsonyabb bútorok alatt is, mint ahogy korábban megszokta. A szintén alap tartozék, új AQUA kiegészítő szívófejjel pedig egyszerre porszívózhat és felmoshat, jelentősen lerövidítve a takarításra szánt időt. Az AQUA szívófej innovatív high-tech formatervezésének köszönhetően két irányból, elölről és hátulról is felszívja a port és a szennyeződéseket, így hátrafelé húzva is hatékonyan takarít anélkül, hogy a kosz megtapadna a nedves felmosótartozékon.

rowenta_air-force-flex-aqua_rh9490

Ráadásul a 100 Air Watt teljesítmény és az új, digitális, kefe nélküli motor garantálja, hogy a legkisebb zugba beesett karácsonyi süteménymorzsa sem marad észrevétlen! Lithium-ionos akkumulátorának köszönhetően akár 35 percig is üzemel töltés nélkül, ráadásul 2x halkabban teszi mindezt, mint az előző sorozat porszívói. Az Air Force FLEX 560 AQUA porszívószett teljes autóápolási készlettel felszerelt, továbbá a kis kedvencekről sem feledkeztünk el, erre való például a mélytisztításhoz való kis motoros kefe, illetve a kanapék, bútorszövetek tisztításához való fej. A porszívó ajánlott fogyasztói ára 149 990 Ft.

rowenta_air-force-flex-aqua_rh9490_3
Kiporszívóz, felmos, lemossa az ablakokat és kitakarítja a csempék közti fugát…

A Rowenta Clean&Steam Multi (RY8561) egy igen hatékony rúdporszívó, gőztisztító és ablakmosó készülék is egyben. A Clean&Steam Multi ideális partner az ünnepek előtti takarításban, legyen szó bármilyen felületről, egy húzással eltüntet minden foltot! Mivel gőzzel működik, allergiásoknak kifejezetten ajánlott, hiszen a baktériumok és kórokozók 99%-át eltünteti bármiféle vegyszer hozzáadása nélkül, mindössze csapvízzel. A gőz 30 másodpercen belül már használható is, a gőz mennyiségét pedig a takarítandó felülettől függően állíthatja be. Két gyorsaság közül választhat: Eco és Max.

rowenta_cleansteammulti_ry8561wh

A Clean&Steam Multi tartozéka egy leválasztható kézi gőztisztító, melyhez számos fejet csatlakoztathat, hogy végül az összes helyiség minden pontja ragyoghasson. Ilyen az ablaklemosó fej, illetve a csempék közti fugák kitakarításához használható tisztítófej, valamint egy mikroszálas tisztítófej a textíliák felfrissítéséhez. Mindezek mellett további tartozékok állnak rendelkezésére, hogy a lakás minden felülete csilloghasson a tisztaságtól. A Rowenta Clean&Steam Multi háztartási gép egy töltéssel 30 percig takarít. A termék ajánlott fogyasztói ára 109 990 Ft.

Időt spórol Önnek!

A Rowenta X-plorer Serie 60 porszívócsalád a legújabb technológiának és felhasználóbarát tulajdonságainak köszönhetően az egyik leghatékonyabb, professzionális segítség a takarításban. Ráadásul, mivel a kerekeivel együtt mindössze 6 cm magas, könnyedén begurul minden alacsonyabb bútor alá, vagy nehezebben megközelíthető zugba. A nehezen elérhető, szűk helyeket két oldalsó keféjével tisztítja meg, az Air Force technológiának köszönhetően pedig egy lépésben végzi a porszívózást és a felmosást. Az otthon intelligens takarításáért a Smart Exploration 4.0 navigációs rendszere a felelős: az oldalsó kamera és a TOF technológia tökéletesen észleli a falak vonalát, a giroszkópos technológia és infravörös szenzorok pedig garantálják a robotporszívó logikus haladási útvonalát.

A robotporszívó a szőnyegek érzékelésére ellátott funkciójának köszönhetően felismeri a padló típusát, és ahhoz igazítja a szívóteljesítményét. Onnantól, hogy összepárosítja robotporszívóját az ingyenes applikációjával, már semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy bármikor, bárhonnan elindítsa robotporszívóját! 3 tisztítási lehetőség közül választhat: módszeres (nem hagy ki semmilyen területet), pontszerű (spirálban végzi a takarítást, hogy egy adott területet a lehető legalaposabban megtisztítson), ill. precíz tisztítást a falak mentén. A lithium-ionos akkumulátorának köszönhetően 90 percig takarít egyhuzamban, az intelligens technológia pedig lehetővé teszi, hogy csak annyira töltse fel magát, amennyire szüksége van ahhoz, hogy befejezhesse a munkát. A Rowenta X-plorer Serie 60 kompatibilis a virtuális asszisztensekkel is (Siri az Iphone esetében, Alexa az Amazontól, avagy a Google Asszisztenssel). Ráadásul időtlen formatervének köszönhetően igencsak esztétikus darab, melyet hosszan tartó igénybevételre terveztek. A Rowenta X-plorer Serie 60 ajánlott fogyasztói ára 116 990 Ft.

Kifejezetten az állattartók számára…

Amennyiben kis kedvencével osztja meg lakását, és állandóan tisztaságra vágyik, a Rowenta X-plorer Serie 60 Animal Kit (RR7455) az ideális választás az Ön számára, hiszen különlegesen hatékony Animal Turbo keféje az állatszőrt és a porcicákat is hatékonyan eltávolítja. Még a letaposott szőrökkel is megbirkózik, és könnyedén elbánik a karácsonyfáról lepotyogott tűlevelekkel is.

rowenta_x-plorer_serie_60-_animal_kit_rr7455wh-1

Nem csak az allergiások értékelik majd…

A Rowenta X-plorer Serie 60 Allergy Kit (RR7447) robotporszívó az allergiások, illetve kisgyerekes családok számára tökéletes választás. Igen hatékony szűrője a por 99,9%-át felfogja, megszabadítva a lakást minden porcicától, és mindezt anélkül, hogy Önnek akár a kisujját is mozdítania kellene! A takarításra szánt időt sokkal kellemesebb dolgokra fordíthatja, például karácsonyi történetek elmesélésére.
rowenta_x-plorer_serie-60-_allergy_kit_rr7447wh-01
További információkért keresse fel weboldalunkat: www.rowenta.hu, www.homeandcook.hu

Promóció