A H&M új tervezői együttműködése egy varázslatos mesébe repít minket

2021. március 05.
Már megszokhattuk a H&M-től, hogy évről évre menő és különleges dizájnerkollekciókkal lep meg minket. Aki ismeri és figyelemmel kíséri ezeket a tervezői együttműködéseket, tudhatja, hogy sosem fog csalódni: a legismertebb divattervezők és márkák vagy éppen feltörekvő csillagok, mindegy, mert a ruhák és kiegészítők mindig csodálatosak, amikből az igazi divatrajongóknak muszáj egy-két darabot beszereznie. Az idei kollekció vendégtervezője, az itthon még csak az igazi fashionisták körében ismert, ám Hollywoodban már befutott és a celebek körében nagy népszerűségnek örvendő Simone Rocha volt.

Az ír származású divattervező remek választás volt a H&M részéről: különleges stílusával, amelyben keverednek a tervező interetnikus gyökerei, az erős nőiesség és a kislányos báj, azonnal belopja magát mindenki szívébe, aki egyszer megpillantja alkotásait. Nem véletlenül lett az olyan divatikonok kedvenc tervezője, mint Alexa  Chung, Chloe Sevigny vagy Meghan Markle, akik számos alkalommal léptek már Simone Rocha ruhában a vörös szőnyegre.

Kattints a képre a galériáért!

7 fotó megtekintése

A Simone Rocha x H&M kollekciót a különleges szabásvonalak, puffos ujjak, fodrok és gyöngyök, valamint a halványrózsaszín és bézs színpaletta teszi igazán nőiessé, emellett pedig a fekete, a piros és a skótkockás minta gondoskodik az igazán mai, vagány megjelenésről. Bár a tervező eddig csak női kollekciókat tervezett, a H&M kedvéért készített egy férfi- és gyerekkollekciót is, amelyeknek minden egyes darabját áthat a Simone Rocha-világ életérzése.

A kollekció március 11-én debütál világszerte, ezúttal kizárólag csak online, a hm.com oldalon, ahol már a teljes kollekció megtekinthető árakkal együtt!

Promóció