Beauty Awards 2021: a L’amia Natura nevezettjei

2021. április 09.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk a L’AMIA NATURA nevezettjeit.

L\’AMIA NATURA LIFT ACTIVE Peptid booster

L${2}AMIA NATURA LIFT ACTIVE Peptid booster
Kiemelkedő hatóanyaga a botoxszerűen ható, Argireline néven ismert peptid molekula,mely reverzibilis módon gátolja a bőrben az izom összehúzódásért felelős ingerületátvivő anyagok felszabadulását. Serkenti a kollagén termelést,védelmet nyújt a kollagén lebomlása ellen,látványos lifting hatást fejt ki.
A BŐRÁPOLÁS, öregedésgátló nappali arckrém kategóriában lehet rá szavazni.

L\’AMIA NATURA NÖVÉNYI BOTOX olaj szérum

L${2}AMIA NATURA NÖVÉNYI BOTOX olaj szérum
Növényi, botox hatású szérum, öregedésgátló hatóanyagokban gazdag luxus esszencia. A botox szerű összetevők és növényi esszenciák fokozzák az arcbőr simaságát, csökkentik a ráncok mélységét, immobilizálják az expressziós vonalakat annak érdekében,hogy tartósan csökkentsék a ráncok mélységét.
A BŐRÁPOLÁS, szérum kategóriában lehet rá szavazni.

L\’AMIA NATURA KOLLAGÉN HIDROGÉL MASZK mandulatejjel és rózsavízzel

L${2}AMIA NATURA KOLLAGÉN HIDROGÉL MASZK mandulatejjel és rózsavízzel
Intenzív hidratáló és feszesítő gélmaszk, mely egyensúlyban tartja a bőr nedvesség tartalmát, megelőzi a vízhiányos bőr jeleinek kialakulását. Aktív formuláinak köszönhetően, már az első használat alkalmával hidratált és lifting hatást eredményez, a bőr puhává, rugalmassá, feszessé és telté válik.
A BŐRÁPOLÁS, arcmaszk kategóriában lehet rá szavazni.

lamianaturashop.com

lamianaturashop.com
A L’AMIA NATURA kozmetikumok saját fejlesztésű, természetes összetevőkből álló,maximális hatóanyag koncentrációval rendelkező termékek,melyek a natúrkozmetikai ipar új irányát képviselik. Kozmetikumaink a mai napi kézzel készülnek, elkerülve, hogy a nagyüzemi gyártás a finom textúrák rovására menjen.
Az EGYÉB, a legjobb beauty webshop kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció