A szépségipar a karantén alatt sem tétlenkedett, mutatjuk a legfrissebb újdonságokat!

2021. március 09.
Lassan, de biztosan érkezik a tavasz, farvizén pedig többnyire egy egész hadseregnyi izgalmas szépségújdonság. Az idei szezon legzsengébb és legígéretesebb zöldhajtásait hoztuk el nektek a beautyszektor világából.

Nagy adag energia és ragyogás

Azoknak, akik csak zöldfronton válogatnak az újdonságokból, és egy bombabiztos tavaszi arckrém után nézelődnek a kínálatunkban, a Mádara Vitamin C krémnél (13 990 Ft) messzebb nem is kell menniük. Az aszkorbil-glükozidot tartalmazó (ez a C-vitamin egyik legstabilabb és leghatásosabb formája, ellenáll az oxidációnak és könnyen behatol a bőrbe) formula tényleg zseni. A organikus, vegán krém természetesen tápláló és hidratáló, erős antioxidáns és kollagéntermelést stimuláló hatású, szóval tuti választás minden szinten és minden bőrtípusra, ha egységesíteni szeretnéd a bőrfelszíned, megakadályozni a színbéli elváltozásait, de a rugalmasságát is szeretnéd megőrizni. Hab a tortán, hogy azonnal élettel tölti fel még a fakó és fáradt, télben megfáradt arcbőrt is.

szepsegujdonsagok-borapolo-termekek

Általános zseni

Natúrkozmetikumok terén egyik nagy kedvencünk most egy hazai „alkotás”, mégpedig egy magyar gyógyszerész, dr. Halász Dóra kezei közül. A Shedo alapítója a Körömvirág balzsam ápolóját (3500 Ft) kétféle verzióban kínálja, egy illóolajokkal felturbózott, és egy, a babák érzékeny bőrének is tökéletes változatban. A natúr és az illóolajos (ez 6 hónapos kortól használható), sokrétűen használható kenőcs lényegében egy jolly joker. Alkalmas száraz, hámló, viszkető foltok gyógyítására, sebek, horzsolások kezelésére, a bőrfelszín hámosítására, de még a rovarcsípés esetén a bőr megnyugtatására, valamint a kipirosodott babapopsi ápolására is. Erejét a benne lévő bio körömvirágolaj gyulladáscsökkentő és hámosító hatásának köszönheti. Imádni fogod, ha a hosszú, hideg tél kikezdte az arcbőröd, és egy szépen teljesítő bőrtápláló és bőrpuhító hatású ápolóra van szükséged.

szepsegujdonsagok-borapolo-termekek

Új formában

A Lancôme Teint Idole Ultra Wear stift alapozója (15 700 Ft) az idei szezonba megújult csomagolással tér vissza. A sokaknál must-have kategóriás púderes-krémes alapozó stift új ecsetapplikátorral érkezik, amely megkönnyíti a smink gyors, egyszerű és kényelmes felvitelét. Nagy előnye, hogy egészen széles színválasztékban éred el, így tutira megtalálod az igazit, ráadásul a meglévő árnyalatok most 3 új highlighter és 3 új pirosító árnyalattal is bővülnek. A sokoldalú darabot is egyébként korrektorként vagy akár kontúrként is alkalmazhatod. Ha még nem találkoztál vele „élőben”, előzetesként fontos információ róla, hogy nemcsak praktikus, hanem tényleg prémiuminduló a szépségtermékek sorában: egy extrapigmentált, hosszan tartó arcpirosító és highlighter stift. Segítségével egyetlen mozdulattal kiemelheted orcádat és ragyogóvá teheted a sminked.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lancôme Official (@lancomeofficial) által megosztott bejegyzés

Allergénmentes, de illatosított bőrápolók?

Igen, furcsán hangzik elsőre, de mostantól tényleg ilyen is lehet… Az Eucerin ugyanis egy innovációval kényezteti idén tavasszal azokat, akik érzékeny, száraz, irritációra hajlamos bőrükre a gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató krémeket keresik, de nehezen mondanak le a finom illatokról. A márka nemrégiben jött ki az ultraígéretes UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab (3590 Ft) és UreaRepair PLUS 5%  illatosított testápoló (5220 Ft) készítményeivel, amelyek csakis allergénmentes, gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató illatanyagot tartalmaznak. Utóbbi egészen nagy lépés, hiszen a beautyszektorban már-már ikonikusnak számító, extranagy tudású és hatékony testápoló szerintünk egyetlen apró szépséghibája éppen az illatmentesség volt.

szepsegujdonsagok-borapolo-termekek

Éjszakai szuperszérum

Az Omorovicza legújabb büszkesége a bőr éjszakai megújulására helyezi a hangsúlyt az Éjszakai Megújulás szérum (56 000 Ft) bevezetésével. Egészen egyedülálló szérumukkal már az első alkalommal azonnali regenerálódást ígér, vagyis nem kevesebbet, mint azt, hogy az arcbőrünk simább, egyenletesebb és természetesen ragyogó lesz. A magyar kötődésű márka csodaszép csomagban prezentálja az új nagy tudású szérumot, amely egy különleges módszer segítségével a retinal hatékonyságát új szintekre emeli. Stabilizálja és védi ennek az aktív hatóanyagnak az erejét egészen pontosan addig, amíg a bőrben felszívódva át nem alakul retinolsavvá, kifejtve tényleg látványos hatását.

szepsegujdonsagok-borapolo-termekek

Chilipirostól a téglanarancsig

Az Yves Saint Laurent idei nagy dobása rúzs téren a Rouge Volupté Shine eventen bemutatott új árnyalatok (12 600 Ft) szériája, ami leginkább egy tavaszi színrobbanással ért fel. „Fűszerezd ajkaid tüzesen izzó élvezettel!” szól a mottójuk, és hát tény, hogy az árnyalatokat elnézve nem túlzás. A 2021-es Rouge Volupté Shine event keretében a márka ikonikus ajakrúzsa 6 új árnyalattal érkezett hozzánk, köztük égetett hatású nude-ok, a chilipirosak és a téglanarancsok izzanak. A meleg tónusú pigmentek az ígéretek szerint ajkadra olvadva nyújtanak tüzesen izzó hatást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YSL Beauty Official (@yslbeauty) által megosztott bejegyzés

Extragyors bőrtuning

A Nivea idei egyik legfrissebb, legmeggyőzőbb családtagja a Hűsítő Ránctalanító Fátyolmaszk Hialuronnal, Kollagén- és Elasztin Booster szérummal átitatva (1469 Ft), amely hosszú nevéhez illően sokat tud. Magát a fátyolmaszk formuláját a dermatológiai kriokezelések ihlették, amelyek a hideg segítségével gyengéden, de hatékonyan veszik fel a harcot az öregedés jeleivel szemben. A 24 órán át hidratáló maszkot bontatlan csomagolásban 10 percre a hűtőbe kell tenned, majd utána fel is viheted az arcodra. Akkor vesd be, ha szeretnéd csökkenteni a ráncaidat, visszaállítani az arcod kontúrját, vagyis a célod a bőr feszesebbé, selymesebbé, frissebbé varázsolása.

szepsegujdonsagok-borapolo-termekek

Tűzpiros stiletto

Új kiadással érkezik a Carolina Herrera Good Girl, amely extrém tűsarkakon, extrém izzó vörös színben lát napvilágot, „fényűző és meglepő” illattal. A Very Good Girl (50 ml, 36 600 Ft) illatában eltér elődjétől, jázmin helyett a rózsára fókuszál az új Eau de Parfum, amit a különleges vetiverrel kombináltak. Alapvetően a Very Good Girl egy virágos-gyümölcsös illat, ami tökéletes tavaszi újítás lehet számodra, ha játékos, huncut illatjegyeket keresed, és szereted illatok terén az aromás utazásokat.

szepsegujdonsagok-borapolo-termekek

Tökéletes nude-ok

A Bobbi Brown háza táján sincs uborkaszezon természetesen. A csak saját üzletekben elérhető Real Nudes Collectionnel nyitják a szezont, ami tényleg egy mestermű az egyébként „núd árnyalatokban” nagy menőnek számító márkánál. Abból kiindulva, hogy a nude megjelenés nem a sminkek elhagyását jelenti, hanem sokkal inkább bőrünk természetes árnyalatainak kihangsúlyozását, egy egészen káprázatos, és okosan összeállított kollekcióval jöttek ki. Mindezt azért, hogy a mostani trendek jegyében a lehető legtermészetesebben illeszkedő sminkeket tudd megalkotni a szemeiden és az ajkaidon! Ami pedig a sorozat tagjait illeti, mi egyértelműan a Stonewashed Nudes Eye Shadow Palette (14 600 Ft) szemhéjpúder után nyúlnánk elsőként.

szepsegujdonsagok-borapolo-termekek

Olvastad már?