NO-TOUCH – Érintésmentes lézeres szemműtét a Focus Medical Látásjavító Központban

2021. május 04.
Szemüveget hordasz és nem kontaktlencsét? Nem bírsz a szemedhez érni, és azt sem szeretnéd, hogy más érjen hozzá? Elfoglalt, pörgős életet élsz, be vagy táblázva előre három hétre és csak rövid idő eshet ki a lábadozással? Remek hírünk van a számodra! A Focus Medical NO-TOUCH lézeres szemműtét kezelését neked találták ki! Most Nyugati téri új központjukban ingyenes alkalmassági vizsgálattal várnak, hogy megtudd, alkalmas vagy-e a No-Touch kezelésre.

Érintésmentes szemműtét

A Focus Medical Látásjavító Központ legújabb szolgáltatása a NO-TOUCH érintésmentes lézeres szemműtét, melynek során teljes mértékben fizikai érintés nélkül végzik el a látásjavító kezelést, hogy tökéletesen élesen láss.

Mit jelent ez a gyakorlatban? A hagyományos felszíni PRK kezelések előtt a szaruhártya felső hámrétegét a sebészorvos egy mechanikai eszközzel távolítja el. Úgy képzeld el, mint amikor a kozmetikus, az arckezelés előtt hámlasztást vagy bőrradírozást végez. Ezzel ellentétben a NO-TOUCH érintésmentes kezelés során a csúcstechnológiás excimer lézer végzi ezt a lépést a lehető legnagyobb pontossággal, biztonságosan és fizikai érintés nélkül.

Szemrevaló technológia

A Focus Medical kivételes minőségű szemészeti lézere a Schwind Amaris SmartPulse a kiváló eredmény érdekében ötvözi a gyorsaságot a multidimenziós szemkövető rendszerrel, több tízezer ponton méri be és javítja a dioptriádat, hogy a kezelés után valóban szuper látásélményt kapj.

A kezelés során több dimenzióban követi és aktívan kompenzálja a szem akaratlan mozgását, illetve érzékeli a pupilla méretének változását. Ennek köszönhetően a lézer pontosan ott hat, ahol az ideális korrekció érdekében szükséges. A csúcstechnológia eredménye a tökéletes egyensúly a nagy sebesség és a pontosság között.

Látásjavítás másodpercek alatt

A NO-TOUCH lézeres látásjavító kezelés olyan páciensek számára is remek választási lehetőség, akiknek vékony a szaruhártyájuk, vagy nem szeretnének lebenyes eljárást. A kezelés biztonságos, egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe maga a teljes folyamat.

Gyors felépülés

A kezelés után 2-3 nap pihenés, szempihentetés szükséges, ami gyakorlatilag egy hétvégének felelhet meg. A hámsejtek 2–3 nap alatt begyógyulnak, ez idő alatt enyhe fényérzékenység, idegentest érzés előfordulhat. Rövid lábadozás és pihenés után ismét felveheted a mindennapjaid tempós ritmusát és végérvényesen elfelejtheted, hogy hova tetted a szemüveged.

A kezelést követő 7-10 nap után már dolgozhatsz, autót vezethetsz, olvashatsz, 7 nap után a kardio típusú edzés is megengedett. A No-Touch kezelés vékony szaruhártya és szaruhártya hegek esetén is biztonságosan végezhető.

Pénztárcakímélő árak és részletfizetés – nem elhanyagolható szempontok

A NO-TOUCH látásjavító kezelést a fiatal felnőtt korosztály számára könnyen és gyorsan elérhetővé tették. Biztos lehetsz benne, hogy ennek a lézeres szemműtétnek a költsége jóval alacsonyabb, mint az évek során vett szemüvegeké. Egy valóban igényes, stílusos és divatos szemüvegkeret 80 ezer forintnál kezdődik, ehhez jön még a lencse ára, a pótszemüvegről nem is beszélve. A Focus Medical Látásjavító Központban van lehetőséged részletfizetést kérni, így tudsz kalkulálni a havi kiadásaiddal is. Ez a konstrukció így, szemmel láthatólag nagyon költséghatékony és pénztárcabarát.

Szem előtt a Nyugatinál

További jó hírünk a számodra az, hogy most a Nyugati téri rendelőben a 40 év alattiaknak ingyenes a No-Touch, CrystlaFEMTO és VISUMAX kezelést megelőző alkalmassági vizsgálat, tehát bátran mondhatjuk, hogy szem előtt vannak Budapest belvárosában is. Könnyen megközelíthető helyen érheted el őket, és bármilyen kérdés felmerül benned, szakorvosaik minden kérdésedre választ fognak adni. Nincs rossz kérdés, csak fel nem tett kérdés. Az alkalmassági vizsgálat során a lehető legnagyobb pontossággal vizsgálják meg a szemed és a neked leginkább megfelelő eljárásokat javasolják.

Miért válaszd a Focus Medicalt?

  • Maximális biztonság
  • Kimagasló szakértelem
  • Prémium lézeres szemműtétek
  • Egyedülálló lézerpark
  • Barátságos, modern környezet
  • Gyors életminőség javulás
  • Több mint 30 éves tapasztalat
  • Ingyenes alkalmassági vizsgálat

Bővebb információ: focusmed.hu, focusmed.hu/lezeres-szemmutet

Promóció