Kulináris élmények és felhőtlen kikapcsolódás a megújult Kempinski Hotelben

2021. május 19.
Az elmúlt évtizedben évről évre nőtt a Budapestre érkező turisták száma – nem véletlenül. A főváros nyújtotta rengeteg program és látnivaló mellett azok is szívesen jönnek, akik kényeztetésre vágynak valódi luxuskörülmények között. Nekik nyújthat igazi feltöltődést a Budapest szívében található Kempinski Hotel Corvinus.

Sokan azt gondolják, hogy ismerik már a magyar fővárost, hogy egy budapesti nyaralás nem tud semmi újat nyújtani – pedig Budapestnek ezerféle arca van és számtalan felfedezésre váró titkot tartogat az idelátogatóknak. A mindig épülő-szépülő belváros minden korosztály számára tud szórakoztató programokat kínálni. Ha pedig az izgalmas programok mellett testi-lelki feltöltődésre vágyunk, érdemes lehet a városnéző kirándulásunkat egybekötni egy különleges kulináris élményeket és kikapcsolódást nyújtó luxusszálloda meglátogatásával.

kempinski-hotel

Idén tavasszal fejeződött be a Kempinski Budapest összes szobájának és lakosztályának felújítása, aminek köszönhetően a hotel  modern, friss dizájnnal várja a vendégeit. A Kempinski Hotel Corvinus a város szívében helyezkedik el, gyakorlatilag csak néhány lépésre Budapest főbb látványosságaitól. A szálloda további előnye, hogy mélygarázsában a vendégek le is parkolhatják az autóikat, ami a belvárosban egyáltalán nem lenne egyszerű feladat.

kempinski-hotel

Ki ne vágyna arra, hogy a szobájába kapja a pazar reggelit és reggelizés közben az ablakon kitekintve az Erzsébet park és az óriáskerék látványában gyönyörködhessen?

kempinski-hotel

Mindez a Kempinski Hotelben nagyon is lehetséges, ráadásul pedig a hotel vasárnapi ebédje is legendás. Minden ételt frissen szolgálnak fel az asztalnál, és jó időben a kinti teraszon, a sétálóutcában fogyaszthatják el az ebédjüket vendégek.

kempinski-hotel

De ne feledkezzünk meg a Kempinski Hotelben található ÉS Bisztróról sem, ahol minden vacsora egy külön élmény. A vendégek a magyar–bécsi konyha remekei mellett szezonális fogások közül is választhatnak – az i-re pedig az teszi fel a pontot, hogy az ételeket a szálloda tetőkertjében nevelt biofűszerekkel ízesítik.

kempinski-hotel

A szálloda Blue Fox nevű bárjában pénteken DJ, szombaton este élő zene teszi még kellemesebbé az ellazulást. Ha pedig a vendégek igénylik, a concierge mindenben segít: programot ajánl, jegyeket foglal, de akár baby sittert is szervez.

kempinski-hotel

Pihenésre, kulturálódásra, vagy családi esemény megünneplésére keresi a megfelelő helyszínt? Nézzen körül aktuális csomagajánlataink között!

Promóció