Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

2021. június 24.
Új kiskereskedelmi lánc indul az off-price kategóriában, ahol a vásárlók ismert márkák termékeinek széles választékát találják meg rendkívül vonzó áron. A CCC csoporthoz tartozó HalfPrice ruházatot, lábbeliket, kozmetikumokat, játékokat, valamint lakberendezési cikkeket és kiegészítőket kínál majd. A HalfPrice Lengyelország után még idén megjelenik Magyarországon, Ausztriában és Csehországban is. Az első magyar üzlet augusztus 12-én nyitja meg kapuit Budapest belvárosában.

A HalfPrice egy új márka, amely május elején debütált Lengyelországban. Másfél hónappal a koncepció indulása után a HalfPrice már 13 üzletet nyitott az országban, és ezeket eddig több mint 500 ezer vásárló kereste fel. A kedvező tapasztalatok miatt döntött úgy a tulajdonos CCC csoport, hogy 2021. év végéig 65 üzlettel jelenik meg a HalfPrice márkanév, a magyar mellett több más európai piacon is.

„Az off-price koncepció egyre népszerűbb az egész világon. Reméljük, hogy a magyar vásárlóknak is örömet szerez majd, hogy jól ismert márkák széles választékát vásárolhatják meg vonzó árakon. Magyarország nagyon fontos piac számunkra, ahol már 9 éve működünk. Meggyőződésünk, hogy a budapesti lakosok szívesen fogadják majd az új üzletláncot” – mondta Dariusz Miłek, a CCC Group felügyelőbizottságának elnöke.

Az első magyar üzlet a budapesti Vörösmarty téren nyílik meg, augusztus 12-én, de a HalfPrice itt valószínűleg nem áll meg. A CCC anyacég által elképzelt koncepció lényege ugyanis éppen az, hogy a megjelenő új hálózat nagyon gyorsan szilárdítja majd meg piaci pozícióját. Mindehhez olyan partnerségeket köt, amelyek segítik, hogy rendívül széles termékválasztékot kínáljon a fashion kategórián túl a parfümök, ruházati kiegészítők, játékok és lakberendezési kiegészítők terén is. Mindezt folyamatos és gyors kínálat frissítéssel és a közép-európai piacon eddig kevésbé megszokott, tartósan kedvező árakkal kombinálja. Nem titkolt cél, hogy az új off-price modell új fogyasztók tömegeit vonzza, és ezzel új lendületet adjon a bevásárlóközpontoknak és vásárlóutcáknak, ahol megjelenik.

„Meggyőződésünk, hogy a HalfPrice a legigényesebb akcióvadászok ízlését is ki fogja elégíteni, az áruház világos és átlátható elrendezése pedig új szintet jelent majd vásárlásban” – teszi hozzá Hódi Sándor, a HalfPrice magyarországi ügyvezetője.

A HalfPrice tulajdonosa a CCC S.A. Közép-Európa legnagyobb cipő kiskereskedelmi vállalata és Európa egyik legnagyobb gyártója. A több éve 1 milliárd Euró feletti árbevétellel működő cégcsoport 29 országban van jelen, köztük 2012 óta Magyarországon is, ahol jelenleg 78 üzletet működtet CCC márkanév alatt.  Az új HalfPrice lánc első magyar tagja 2021. augusztus 12-én nyílik meg, a budapesti Vörösmarty téren.

Promóció