Erő a kedvességen keresztül

2021. november 09.
Audrey Hepburn, Grace Kelly, Michelle Obama, Jakupcsek Gabriella, Gere Andrea – mi a közös bennük? Mindnyájan sikeres, erős határozott nők, ugyanakkor kedves és elbűvölő személyiségek.

Ahogy az erős nők vonzereje intelligenciájukon túl, kedves határozottságukban, úgy a Spark by Pelote új Power Through Charm ékszereinek varázslatos ereje a bájos charmokban rejlik.

Stílusosan elegáns, 925-ös finomságú, ródiumozott ezüstből készült karkötők képezik a kollekció alapját, amelyek egymással összefűzhetőek, különböző hosszúságúra alakíthatóak, így nemcsak csuklón, hanem nyakláncként is viselhetőek. Egyszerű, letisztult vonalú, minden alkalomra ajánlott darabok ezek, amelyek önmagukban is magukra vonzzák a tekintetet, de a különleges, aprólékos kézi munkával készült charmokkal kombinálva még izgalmasabbakká válnak.

Kattints a képre a galériáért!

18 fotó megtekintése

Az idei ősz divatos párosítása a klasszikus fekete-fehér, amely az ékszerek különlegességét adó, ragyogó drága- és féldrágakövek szikrázó Swarovski kristályokkal alkotott elegyében arannyal, ezüsttel, bézzsel és szürkével keveredik. A ragyogó charmok segítségével a Power Through Charm karkötők és nyakláncok viselőjük elképzelése szerint varázsolhatóak egyedivé.

Alkosd meg saját ékszered, és szikrázz! Bővebb információt ITT találsz!

Promóció