A magabiztosság, mely belülről fakad – szó szerint (x)

2021. november 10.
Mindannyian ismerjük azt a semmihez sem fogható érzést, amikor a Nap mintha csak a mi kedvünkért kelt volna fel: már az ébredés pillanatától tele vagyunk energiával, az önbizalmunk az egekben, erősnek és ellenállhatatlannak érezzük magunkat. Az egész nap úgy telik el, mintha egy film hősnői lennénk.

Ám vannak napok, amikor valami miatt ennek az ellenkezője vesz minket körül, és bárhogy igyekszünk is, nem találunk rá arra a belső kisugárzásra, amitől a másik nap annyira ragyogtunk.

Egy nő önbizalmának sokféle összetevője van, és a lelki egyensúlyunk felborulása mellett a másik legnagyobb visszavető tényező az, ha a testünk nincs rendben. Vannak, amiket a külső szemlélő is könnyedén észrevesz: egy reggelre megjelenő pattanástól a makacs nátháig sok minden elhomályosíthatja a fényünket. Azonban vannak azok a kellemetlenségek, amik a „nem látható területeken” jelentkeznek, és azért is emelkedünk felül rajtuk nehezebben, mert inkább igyekszünk az egészet eltitkolni, mintsem beszélni róla.

Szerencsére napjainkban egyre több kampány, mozgalom és ideológia emel szót amellett, hogy testünkről nyíltabban beszéljünk, minél jobban elfogadjuk azt, és ennek eredményeként harmóniába kerüljünk természetes önmagunkkal. Egy terület elfogadtatása azonban még mindig gyerekcipőben jár, ez pedig nem más, mint nőiességünk központja – a vaginánk. Pedig, amikor odalent van problémánk, az az egész lényünkre rányomja a bélyegét.

Az intim területeink kellemetlenségeire a gyógyír első lépése az, ha beszélünk róla. Sokan azért nem jutnak el egy szakemberhez vagy találnak rá a megfelelő kezelésre, mert még mindig tabuként kezelik ezt a témát. Nyílt párbeszéd híján az sem derül ki, hogy a problémájuk nem egyedülálló, nincs rajta mit szégyellni és könnyedén orvosolható lenne. Sőt, megfelelő és rendszeres odafigyeléssel akár meg is lehetne előzni.

A Beliema termékcsalád sokrétű megoldást kínál az intim területről való gondoskodásra, legyen szó a mindennapos ápolásról, tisztálkodásról vagy a kellemetlenségek enyhítéséről. Ezért alkották meg nőgyógyászok közreműködésével a Beliema Expert intim krémet, mely ápolja és nyugtatja a külső intim terület érzékeny bőrét, ezáltal képes csillapítani a viszketést és az égő érzést.

Kíméletes, de hatékony összetevői rövid idő alatt hoznak enyhülést, így gyorsan visszanyerhetjük kiegyensúlyozott önmagunkat. Nyugtató hatása mellett hidratál, hámosít és regenerál, valamint olyan, kozmetikumokban is használt szuperösszetevőket tartalmaz, mint a panthenol, a hialuronsav, az E-vitamin és a makadámia olaj. Természetes alapú DermoSoftTM-komplex összetevője pedig segít a kellemetlen szagok csökkentésében.

Ha a testünk ápolási rutinjába beépítjük a „nem látható” részeinkről való gondoskodást is, már egy nagy lépést tettünk afelé, hogy életünk nagyobb részében éljük meg sugárzó és fantasztikus belső énünket, aki felszabadultságával mindenkit elbűvöl és inspirál, minden egyes nap. Figyeljünk oda magunkra odalent, hogy ez ne lehessen akadálya annak, hogy mindig önmagunk lehessünk!

Szponzorált tartalom 21STADABELIEMA4CO3/2021.10.20.