A tavasz ébredése

2022. március 11.
A C&A tavaszi-nyári kollekcióját a természet ébredése ihlette, a melengető napsugarak simogatása, a légies anyagok rebbenése, a szabadon szárnyaló gondolatok megjelenítése. A ruhadarabokat a virágminták uralják, nyárra pedig a nyaralás, a feltöltődés inspirálta a tervezőket.

Három kollekciót mutattak be a Clockhouse márka keretében, tavaszi megújulásra számíthatunk a női
kollekcióban és a már Németországban készülő Forever Denim kollekció – a C&A a vásárlóit új
stílusokkal és a legújabb trendekkel várja ismét. A C&A női kollekcióját a tavasz inspirálta: a természet ébredése, az első napsugarak, a szabad gondolkodás, a légies anyagok és a meleg nyári esték. A kollekció alapkoncepciója: éljünk harmóniában a természettel. Vidéki stílus, romantikus nőies részletek fedezhetők fel a virágmintás ruhákon, melyeket fodrokkal, hímzésekkel díszítettek, a szoknyahosszak inkább lábszárközépig érnek, sok a bő, húzott ujjmegoldás és a pasztellszín.

A Cottage and Botanical Garden a romantikus vidéki álmokat és a természettel való harmóniát érzékelteti, többek között lágy színekkel (búzabarna és fűzöld), virágmintákkal és nőies részletekkel (hímzés, csipkerészletek, ballonujj és fodrok). A virágmintákat Vichy-kockák hozzák kontrasztba, a hozzájuk párosított bézs farmerek pedig a leginkább fenntartható módon, a Cradle to Cradle Certifed kívánalmai szerint készültek.

Vitamin Sea

A Vitamin Sea a tengerpartok bohókás világába kalauzol el: batikolás, absztrakt minták, az eget és a naplementét idéző színek jelennek meg a többnyire fenntartható anyagú (biopamut, Ecovero viszkóz és újrahasznosított poliészter) ruhákon.

White Story

A White Story kollekció kerti partira invitál, a csipkék, a fodrok és a részletgazdag nemes anyagok olyan kifnomultak, hogy a darabok nappal és este is viselhetők.

Kattints a képre a galériáért!

12 fotó megtekintése

A Forever Denim német gyártású, biopamutból készült farmer kollekciót rejt. A Mönchengladbachban megnyíló, textilipari innovációs FIT gyárnak köszönhetően helyben készülnek a kollekció darabjai, a gyártáshoz megújuló energiát használnak és minden szakaszban víztakarékos technikákat alkalmaznak.

Promóció