Milyen leggingset válasszunk, hogy jelöld meg a testalkatodat?

2022. június 17.
Elengedhetetlen a konditerembe, hasznos a mindennapokban otthon, vagy találkozókra az ismerősökkel. A női leggingsek visszatértek és semmi sem mutat arra, hogy gyorsan el is távoznának, a mai divat világából. Ma egy pár szót arról, hogy milyen leggingset válasszunk, mivel állítsuk össze és hol találjuk meg. Gyere velünk olvasni!

Női leggingsek: sportosan és nem csak

Amióta visszatért a divat a leggingsekre, nehéz olyan hölgyet találni, aki úgy sportol, hogy nincs ez a termék rajta. Könnyen illeszkedik és kényelmes. Rugalmas, ami megjelöli a testalkatot is. Lélegző, de tartós is. Röviden szólva, csak előnnyel rendelkezik. Minden testalkathoz illik, könnyedén kiemelheted a testalkatod pozitív részeit, hogy optikailag javíts azon, amit szeretnél eltüntetni. Kiváló futáshoz, fitnessre, hegyi kirándulásra, vagy egyszerűen sétára. Egyszerűen muszáj, hogy legyen egy ilyen a szekrényben! De hogyan válasszuk ki, a női sportos leggingseket, hogy jól nézzen ki? Megsúgjuk!

Női leggingsek elengedhetetlen a konditerembe és a mindennapokra

Mi a legegyszerűbb módja, hogy hozzáillesszük a leggingset a testalkatunkhoz? Válaszd a legegyszerűbb, sima és univerzális fekete leggingset. Már nem ma tudjuk, hogy ez a szín vékonyabbá tesz és mindenhez illik: ez egy ideális recept a kiváló stilizációra. A fekete leggingset felveheted a konditerembe, de az irodába is: tunikához, szoknyához, de akár pólóhoz is. Mindig stílusosan fogsz kinézni, a hűvösebb napokra pedig a melegített női leggingseket válaszd: kényelmes és meleg is lesz benne.

A következő lehetőség, hogy megjelöld a testalkatod a női leggingsel, az természetesen a csíkozás. Az oldalsó részén található csíkozásnak köszönhetően vékonyabbá teheted a lábadat és hosszabbá. Ez a modell már jobban sportosabb, ezért nem javallott például a munkahelyedre, de a sportos aktivitáshoz már kiváló lesz. Ehhez vegyél fel egy toppot, pólót és egy melegítőfelsőt, arra az esetre, hogyha hűvösebb lenne és máris lehet gyakorolni!

Mi a helyzet a mintával? Ha szeretnéd, hogy a te új leggingsed vékonyabbá tegyen, a legjobb lesz ebben az esetben, a már említett sima modell, de ha szeretnél egy kis színt bevinni, válaszd a gránát, vagy a gyengéd mintás leggingseket a teljes felületen. Ebben az esetben a minta optikailag elvesz tőled pár kg-ot. Semmi akadálya nincsen annak, hogy egy kis őrültséget vigyél be a mintával. Az Ozonee boltjában természetesen találsz leggingset grafikus mintázattal, amik kiválóan néznek ki. Válaszd ki és bizonyosdj meg arról, hogy milyen jól nézel ki bennük, függetlenül attól, hogy milyen méretet hordasz.

Leggingsek magasított résszel: divatos és kényelmes

Divatos kiegészítőt, ami megjelennek a legginsek során, az a magasított rész. A leggingsek magasított résszel, könnyedén elrejtheted a kiálló hasat, de megjelölheted a derekadat és elfelejtheted a plusz kilogrammokat a csípődőn. Ugyanakkor kiválóan néz ki például toppal, vagy laza, oversize pólóval. Szeretnéd összekapcsolni a divatos kinézetet a kényelmes ruházattal sportoláshoz? Ez neked készült!

Ha még nem rendelkezel saját női sportos leggingsekkel, ami illeszkedik a testalkathoz, kényelmes és a legdivatosabb árnyalatban, nézzél be az Ozonee boltjába. Nagyon sok lehetőséget fogsz találni különböző mintában és színben, és a kedvező áraknak köszönhetően, biztos hogy találsz magadnak valamit. Válaszd ki magadnak pár modellt és bizonyosodj meg arról, hogy mindenben kiválóan fogsz kinézni!

Promóció