Így lesz igazán sikkes az ünnep: ajándékozz fehérneműt karácsonyra

2022. december 15.
Kiválasztásukat különleges alkalommá tehetjük, egészen egyszerűen.

Kevés olyan ajándék van, aminek kortól, stílustól függetlenül bármely nő örülne, ám a fehérneműk és hálóneműk biztosan közéjük tartoznak. Ajándékba adni azonban nem egyszerű, hisz a pontos méret mellett a fazon is sokat számít. Azonban mi lenne, ha együtt választanátok ki? Beszélj össze anyukáddal, a hugival, vagy nővéreddel és csapjatok egy közös délutánt.

A karácsonyi csoda a lelkünkben van és nem a Jézuska hozza, miért is ne vásárolnátok meg együtt az egymásnak szánt ajándékot? Előtte egy finom kávé, után egy süti, lenne időtök végre egy kis beszélgetésre is.

Ha tetszik az ötlet, arra is hoztunk néhány ajánlást, mik számítanak divatos fazonnak mostanság. Ehhez a Triumph kínálatát néztük át, és úgy láttuk, ha karácsony, akkor a piros meglehetősen kézenfekvő színválasztás. A fehérneműk esetén roppant vonzó darabokat jelöl, de a puha, bársony hálóneműk is különlegessé válnak tőle.

Bársony pizsama – Triumph Velour Boyfriend pizsama alsó és felső 14 999 Ft és 12 999 Ft / Hálóing – Triumph Amourette hálóing – 12 999 Ft / Piros szett – Triumph Amourette 300 Rococo melltartó és bugyi – 14 999 Ft és 9 999 Ft / Köntös – Triumph Velour köntös – 21 999 Ft

Ha izgalmasabb színösszeállításra vágysz a fehérnél, ám a pirost túlzásnak érzed, a bordó fehérneműket ajánljuk, álomszép darabokat találhatsz többféle fazonban. Az éjkék eleganciája és a klasszikusan vonzó feketék mellett érdemes szétnézni a fénylő nude árnyalatok közt is, ezek a hétköznapokba is remekül illeszkedő darabok kényelmes és elegáns választások lehetnek.

 

Kék szett – Triumph Vivid Spotlight melltartó és bugyi – 11 999 Ft és 6 999 Ft / Bordó mintás szett – Triumph Lavish Spotlight melltartó és tanga – 15 999 Ft és 7 999 Ft / Ekrü szett – Triumph Vivid Spotlight melltartó és brazil bugyi – 11 999 Ft és 5 999 Ft / Fekete szett – Triumph Aura Spotlight melltartó és Velveteen Sensation brazil bugyi – 11 999 Ft és 9 999 Ft / Triumph Lavish Spotlight Body – 16 999 Ft

Promóció

Ezt olvastad már?