Ünnepi szettek, amiknek minden részlete maga a tökély

2022. december 01.
Ha még keresed a megfelelő outfitet karácsonyra, ezeket látnod kell.

Javában tart a karácsonyi készülődés, gyűlnek a titkos helyekre eldugott ajándékok, ideje hát arról is dönteni, mit veszünk a családi ünnepen. Kiöltözni ér, sőt, érdemes, ne csak a lakást díszítsük fel, tegyük különlegessé az alkalmat azzal is, hogy egy szép ünnepi szettet választunk. Ezzel megtiszteljük a többieket és magunkat is.

Ha pedig elegáns outfitről van szó, a szatén és bársony a szezon megkerülhetetlen szereplőinek számítanak. Gyönyörű fényt és eleganciát nyújtanak, amiket elég egy-egy mutatós ékszerrel kiegészíteni. Ám ne feledkezzünk meg arról sem, amit a ruha alatt viselünk: hiába nem látják az avatatlan szemek, mi ismerjük szépségüket, érezzük kényelmüket, és ez páratlan magabiztosságot nyújt.

Elegáns ünnepi szett mini ruhával

Ha szeretnénk, hogy mini ruhás szettünk ne csak szexi, de elegáns is legyen, két dologra figyeljünk. A rövidsége ne legyen túlzó, a dekoltázs pedig legyen visszafogott. Fehérneműből már csak az ünnep (és a magunk) kedvéért is válasszunk izgalmasabb színűt, vagy dögös csipkéset. Sportos fazonokból is találhatunk díszeset, ha nem akarunk, ekkor sem kell lemondani a nagy kedvenc bralette-ekről.

karácsonyi szett triumph fehérneműkkel

Amourette 300 Rococo melltartó és brazil bugyi – Triumph 15 999 Ft és 7 999 Ft / Bordó alkalmi ruha – Swinh – Van Graaf  64 990 Ft / Gyöngyös fülbevaló – Thomas Sabo 169 € / Fekete magas sarkú – Furla – answear.hu 101 990 Ft / Zöld alkalmi ruha – Mango 18 995 Ft / Aura Spotlight melltartó és Velveteen Sensation brazil bugyi – Triumph 11 990 Ft és 9 999 Ft / Ezüst kézitáska – Zara 4 995 Ft / Lip Power ajakrúzs – Giorgio Armani

Elegáns szett karácsonyra, maxi ruháva

Az átlapolt midi és maxi ruhák a szezon jolly jokerei, elég csak belebújni egybe és máris talpig elegánsak leszünk, ráadásul nagyon jól kihasználható fazonok, amiket éven át szívesen viselünk majd. A bodycon fazonok is hasonló népszerűségnek örvendenek, esetükben a trükkösen ráncolt típusok lehetnek nagy kedvencek, melyek plusz alakformáló hatással bírnak. Míg a felsőruházatnál az áttetszőség nem mindig ízléses, a fehérneműket kifejezetten szexivé teszi a selytelmesség. Fontos azonban, hogy emellett anyaguk megfelelő tartást és formázást is nyújtson, mint a Triumph kollekciójának darabjai.

karácsonyi szett triumph fehérneműkkel

Vivid Spotlight melltartó és brazil bugyi – Triumph 11 999 Ft és 5 999 Ft / Szájfény – Dior 15 290 Ft / Alkalmi táska – Sophie by Chance – Home of Fashion 29 000 Ft / Bársony ruha – Reserved 13 995 Ft / Fekete átlapolós ruha – Massimo Dutti 45 995 Ft / Lavish Spotlight melltartó és tanga – Triumph 13 999 Ft és 7 999 Ft / Bőr bokacsizma – Kincsem 11 999 Ft / Ezüst gyűrű – Eva Remenyi 98 900 Ft

Promóció

Ezt olvastad már?