Ötcsillagos válasz a problémás fejbőr ápolására

2023. február 10.
A korpásodás kellemetlen, ráadásul többnyire makacs probléma, amellyel ma már szerencsére nem kell hosszú távon együtt élnünk.
kezeles-korpas-hajra

A korpásodás problematikája komoly szeletet hasít ki a hajápolási piacon, nem véletlenül. Világszerte milliók keresik szépség- és hajápolási rutinjukba az igazit a korpásodás megállítására, a Kérastase pedig évtizedek óta igyekszik tudományos megközelítésben a legjobb választ adni a sokak életét megkeserítő szépséggondra.

Több mint 30 évnyi kutatás után a márka szakértői felfedezték, hogy a korpásodás egyik oka a fejbőr felgyorsult sejtmegújulása. Eszerint a belső és külső tényezők (így a stressz, a fáradtság, a hormonális változások vagy a külső agresszorok) által kiváltott állapot hatással van a fejbőr és a haj egészségére, nem is beszélve az érintettek megjelenéséről és önbizalmáról.

Vagyis a kérdés messze nemcsak az esztétikai tényezőkről, hanem a probléma által érintett nők és férfiak önbizalmának és jó közérzetének a biztosításáról is szólt. A korszakalkotó felfedezést, vagyis a korpásodás eredetének dekódolását precíz, pontos és hathatós válasz is követte a Kérastase részéről, mégpedig az új Symbiose család képében, amely összesen 6 célzottan ható, korpásodás elleni termékből áll. A kompromisszumok nélküli, hatékony megoldást keresőknek kifejlesztett család zseniális tagjai egy kúra keretein belül veszik fel a harcot a korpásodás jeleivel, egy hónapos használat után azt ígérve, hogy akár 3-4 hétig nem térnek vissza a nem kívánt apró kis pelyhek. Ráadásul zsíros vagy száraz korpa esetén is bevethetőek, akár már 12 éves kortól.

kezeles-korpas-hajra

Háromszoros erő

A hatóanyagok egyedülálló szinergiája itt azonnali és hosszú távon is remek védelmet nyújt a korpásodás ellen. A bio-affinitás tudományának köszönhetően a Symbiose három kulcsfontosságú összetevőt kombinál, hogy ott célozza meg a korpásodást, ahol az kezdődik – a fejbőrön. Azonnali hámlasztó ereje eltávolítja az elhalt hámsejteket, antibakteriális hatóanyaga megszünteti a nem hasznos mikroorganizmusokat, teret engedve a jótékony baktériumoknak. Így biztosítja a kiegyensúlyozott fejbőrt, amely távol tartja a korpát. Mindez úgy történik, hogy közben valódi hatást nyújt és finoman ápolja is a hajszálakat. Tápláló, hidratáló hatóanyaga pedig segít a fejbőr és a hajszálak mély táplálásában, hogy a fejbőr kellően hidratált és egészséges, a hajhossz pedig ragyogó, fényes, könnyen kezelhető és rugalmas legyen.

3 csúcsösszetevő

PIROKTONOLAMIN: szabályozza a mikrobiom egyensúlyát, megelőzi a korpásodást.
SZALICILSAV: segít fellazítani a korpás lerakódást, hogy a fejbőr ismét szabadon lélegezhessen.
BIFIDUS: táplálja az egészséges fejbőr védőrétegét.

kezeles-korpas-hajra

A luxus és a hatékonyság öröme

A Kérastase egyik legkomolyabb vonzereje a kivételes hatékonyság mellett a luxusélmény biztosítása. A mindennapokba, a hétköznapi szépségápolásba csempészett igazi luxusélmény öröme természetesen a Symbiose termékcsalád esetében sem marad el. A termékcsalád tagjai egytől-egyig érzéki, mégis légáteresztő formulákkal sorakoznak fel, amelyek körülölelik a szálakat, hogy minél mélyebbre töltsék fel a nedvességet, nemcsak egészséges fejbőrt, hanem pihe-puha tincseket is garantálva.

kezeles-korpas-hajra

Szabó Bea

Szabó Bea @bea.hairspecialist, FODOR SZALON

„A Symbiose termékcsalád egyedülálló módon ad megoldást a régóta korpásodásra hajlamos fejbőrrel küzdő nőknek és férfiaknak. Az otthoni termékek mellett elérhető egy kizárólag a Kérastase szalonokban kérhető szalonszolgáltatás is. A gyengéd szalicilsavas hámlasztás sejtszinten ható kezelést nyújt, elősegítve a korpa elleni hatóanyagok felszívódását, ezáltal védelmet nyújtva a mikrobiom rétegének.”  

 

Keresd a Kérastase Symbiose termékeket és szalonszolgáltatást a Kérastase szalonokban!

Promóció