3 hajszépítő megoldás, amivel rendbehozhatod a hajad ősszel

2022. szeptember 30.
Ma már számtalan márka kínál számtalan hajápolási terméket, messze a tisztítás problémakörén túlmutatva. Száraz hajszálak, fénytelen tincsek, hajhullás? Ma már mindenre találunk megfelelő választ, amelyek közül mi most három megoldást mutatunk be.

Regeneráló, simító krémszérum

Az imádni való, egyébként 100%-ban újrahasznosítható csomagolású Yopétól már láttunk szebbnél-szebb outfitben megbújó hajszépítő megoldásokat. Nemrég több izgalmas újdonsággal is kijöttek. Az állatkísérlet-mentes, Európában készült újoncaik közül nekünk a Boost Kaméliaolajos hajvégápolótól (3990 Ft) dobbant nagyot a szívünk, amelyet a hosszú nyárban, hajfestésben vagy épp gyakori hajvasalásban sérült hajvégeinkre vagy akár száraz, göndör hajra vethetünk be. A hajvégszérumot a fejlesztői a jótékony növényi olaj mellett a reishi gomba erejével is felvértezték, hogy amellett, hogy hatékonyan feltöltse a sprőd hajszálaink sérüléseit, védje is a tincseket. Ami pedig a textúrát illeti: egy olyan finom kis olajos krém lapul a csomagolásban, amelynek üdvözítő simító hatása is van.

hajszepito-serult-hajra

Dupla dinamit hajhullásra

A Lee Stafford Scalp Love egy atombiztos hajhullás elleni dúsító samponnal (4390 Ft)
és kondicionálóval (4390 Ft) áll elébe a hajhullás problémájának. A hidrolizált korpafehérjét tartalmazó formula stimulálja a fejbőrt és a hajtöveket is a dúsabb, erősebb hajért, miközben gyengéden hámlaszt is. Külön piros pont jár azért, hogy mindeközben a fejbőrhöz kíméletes, de az illata sem épp egy retró hajhullás elleni sampont idéz. A mandula, a tonkabab és a meleg cédrus érzéki illata mellett szépülhetünk vele, de testvére, a hajhullás ellenni, C-vitamint tartalmazó kondicionáló sem tud kevesebbet. Csökkenti a töredezést, erősíti és javítja a haj rugalmasságát és ugyancsak ideális érzékeny fejbőrre.

hajszepito-serult-hajra

Száraz töredezett hajra

A Hairoe négyféle problémára kifejlesztett sorozatából a „sárga”, vagyis a Nourrish Repair a kifejezetten száraz, töredezett haj ápolására született meg. A gazdag textúrájú termékcsalád nemcsak hatékony, de mindemellett meglepően könnyű is, nem nehezíti el a hajat. Természetesen igaz mindez a Hairoe hajmaszkra (4000 Ft) is (a sampon, balzsam és a hajolaj mellett). Hajmosás után vigyük fel a meggyötört hajszálainkra hosszában bedolgozva, majd hagyjuk jó pár percig hatnia a sheavajat és prebiotikus komplexet. Érezhetően táplált, erősebbek és fényesebbek lesznek tőle a tincseink – a haj gyökerétől a hajvégekig.

hajszepito-serult-hajra

Olvass tovább!