Megkönnyíti az életünket

2023. március 08.
A menstruáció idején különösen fontos, hogy érzelmileg és fizikailag is jól érezzük magunkat. Emellett a biztonság és az extra védelem is fókuszba kerül ezeken a napokon – derült ki az o.b. terméktesztjén.

„Nagyon meg voltam vele elégedve, hihetetlenül megkönnyítette az életemet a betét helyett. Örülök, hogy vállalkoztam a tesztre. Mostantól rendszeres használója lettem az o.b tamponoknak” – írta a teszt egyik résztvevője. Az o.b. termékteszten olyan 18–49 éves nők vettek részt, akik rendszeresen menstruálnak, és nem, vagy csak alkalmanként használnak tampont. A kutatás, amelyben száz nő vett részt, azt az egybehangzó véleményt eredményezte, miszerint az o.b. tampon használata könnyű és segíti a nőket, hogy érzelmileg és fizikailag is jól érezzék magukat. A használat közben biztonságban érzik magukat, és biztosak lehettek abban, hogy mások számára észrevétlen, hogy menstruálnak. A rendelkezésre álló változatok lehetőséget biztosítottak arra, hogy a helyzettől függően válasszák meg a megfelelő terméket.

A terméktesztben az o.b. termékcsaládból a szivárgás ellen maximális védelmet nyújtó o.b. ExtraProtect és a maximális kényelmet nyújtó o.b ProComfort™ tamponok vettek részt. Az o.b. ExtraProtect két vezető technológiát ötvöz: az extra védőszárnyak és Dynamic Fit technológia (összefonódó bordázat) az akár százszázalékos szivárgás elleni védelmet segíti elő, valamint a tiszta és biztonságos érzést napközben és éjszaka is, míg az o.b ProComfort™ SilkTouch® borítással egészül ki, amely a könnyű felhelyezést és eltávolítást segíti elő. Az o.b. tamponok nőgyógyászok által teszteltek, igazoltan megfelelnek az OEKO-TEX Standard 100 előírásainak, száz százalékban növényi  alapú tamponmaggal rendelkeznek és nem tartalmaznak hozzáadott káros vegyszereket, klóros fehérítőt és illatanyagot.

Százból száz nő váltana a jelenlegi menstruációs termékéről o.b. tamponra.

Nagyon magas elégedettség: 98 százalék (nagyon elégedett vagy elégedett)
100 százalék továbbajánlaná a terméket barátoknak, ismerősöknek.
Magas vásárlási potenciál: 78 százalék biztosan, 20 százalék valószínűleg vásárolná a jövőben.
A változatok még nagyobb szabadságot adnak, a megfelelő helyzethez a megfelelő termék: 100 százalék (96 százalék teljesen, 4 százalék valamennyire egyetért)
Biztonságot ad: 100 százalék (88 százalék teljesen, 12 százalék valamennyire egyetért)
Észrevétlenné teszi a menstruációt a külvilág számára: 100 százalék (85 százalék teljesen, 15 százalék
valamennyire egyetért)
Könnyű felhelyezni: 100 százalék (94 százalék teljesen, 6 százalék valamennyire egyetért)
Könnyű eltávolítani: 100 százalék (90 százalék teljesen, 10 százalék valamennyire egyetért)
Minőségi összetevők: 100 százalék ( 90 százalék, 10 százalék valamennyire egyetért)

Promóció