Tavaszi megújulás – kezdd a lelkednél!

2023. április 17.
Hamarosan itt a jó idő, a média idén attól hangos, hogyan hozd magad formába. És bár eredményes lehet a sportcentrumok látogatása, több új ruha beszerzése, azért az sem árt, ha a tükörbe nézel, az az üde szempár néz vissza Rád, akit látni akarnál! Ha nem ez a helyzet, akkor érdemes a külsőségek mellett kicsit mélyebbre ásni, és testileg-lelkileg, azaz egészségileg és mentálisan is formába hozni magad.
Tavaszi megújulás - kezdd a lelkednél!

Ha úgy érzed, megérdemled, ha teheted, vonulj el pár napra (akár többször) egy olyan helyre, ahol csendes töltődés, kevésbé látványos, ám annál eredményesebb megújulás vár Rád. Egy ilyen hely a Hotel Európa Fit****superior Hévízen, a több, mint 20 éves múltra visszatekintő szálloda. A jól ismert brand minőségi kikapcsolódást ígér: vadonatúj belső terek, ínyenc gasztronómia és határtalan vendégszeretet vár, de annál sokkal több: olyan minőségi szolgáltatások és szakmaiság, hogy garantáltan feltöltődve térsz haza.

A szálloda szinte mindegyik ajánlatában szerepel szakorvosi vizsgálat és konzultáció, amely során biztosan fény derül pár testi problémádra, akár egész napos üléstől, vagy túlzott mobilhasználattól, netán egy stresszes kényszertartástól vagy korábbi sérüléstől szenved a tested. Akár egy-egy kezelés is gyógyír lehet pl.: pár nyújtó kezelés a vadonatúj panorámás súlyfürdőben, vagy más a hévízi tradicionális fürdőkúra eleme. Ha több beavatkozást igényel a szervezeted, az Egészségmegőrző wellness napok, vagy Sportolj okosan ajánlat a jó választás, ahol személyre szabott kezelési programmal segítik a rehabilitációdat.

Tematikus hétvégék keretében számos programmal találkozhatsz, legközelebb május 5-7-i hétvégén Frank-Pálfi Tímea női egészség gyógytornász-szakrális női jóga oktatóval, aki „Találkozás a nőiségeddel” címszó alatt női körben női egyensúly témával, jógával és meditációval vár egy női hétvége keretében.

A szálloda kényeztető kezelései is kiválók, a minden érzékre ható különleges magnézium fürdő, a távol-keleti alternatív masszázsterápiák, vagy a kozmetikai feszesítő-fiatalító testkezelések egytől-egyig harmonizálnak. A szálloda tavaszi ajánlata wellness kupont is tartalmaz, érdemes kipróbálni egy-egy ínyenc szolgáltatást.

„A Vendég lelkét legalább annyira szépítem, mint a bőrét” – állítja a szálloda kozmetikusa, akinek szíve-lelke benne van minden kezelésben, és a világhírű Sothys francia mesterkozmetikumok segítségével az arcod mellett a bensődet is megszépíti. Kezelések széles választékát vonultatja fel a szálloda, a hidratáló-normalizáló-fiatalító arckezelésektől egészen a luxus kínálatig, a Secrets de Sothys arckezelés a luxus anti-aging csúcsa, 11-féle egyedi textúrával, rózsa őssejttel, porcelánvirággal. Ha valami igazán különlegesre és egyedire vágysz, ezt próbáld ki!

Az elvonuláshoz válaszd a hozzád illő szobát! Legyen szó komfortos kétágyasról, tágas apartszobáról vagy luxus lakosztályról, széles a választék, és tavasszal 50% szobafelár kedvezményt is biztosít a szálloda. Áprilisra és májusra pedig akár 15% előrefizetési kedvezménnyel is foglalhatsz.

Ha pedig mégis aktívkodnál egy kicsit, Hévízen a legszínesebb ingyenes heti szabadidős- és sportprogram-kínálattal várnak, ahol szakértő kezekben frissülhetsz fel, a hét minden napján. Ha szép az idő, érdemes kimozdulni a városba, Hévíz természeti környezete, a világhírű tó, hangulatos utcák és kávézók, zöld parkok, kulturális látnivalók hívogatják az idelátogatókat.  

Promóció